Det er snart årsregnskabsdag på den helt store aktieposition i din portefølje, og selskabet kommer ud med en flot toplinje og bundlinje. Alligevel synker aktiekursen i de efterfølgende timer, dage eller uger med adskillige procentpoint.
Sådan en...
Allerede kunde? 
Bliv kunde på borsen.dk/blivkunde
Årsregnskabssæsonen er på vej: Sådan udnytter du den kortvarrige uro langsigtet

Morten Springborg, som er global specialist i tematiske investeringer hos C Worldwide Asset Management, ser ofte irrationel adfærd i halen på regnskaber fra børsnoterede selskaber.
Foto: Jeppe Carlsen
Privatøkonomi
Af Flemming Østergaard
Eksklusivt for kunder
29. nov. 2019 Kl. 13:01

NY SÆSON Gå til bords med Børsens gastronomiredaktør, når han bryder brød med kokke, vinfolk, restauratører og andre fagfolk til en snak om både deres egen og andres mad og vin. Det bliver appetitvækkende og nørdet. Men ikke kedeligt.
AFSNIT 16: Redzepi har for længst opnået verdensberømmelse for såvel restauranten, sig selv og den danske gastronomi, og for første gang siden Nomas åbning i 2004 har stjernekokken fået fuld kontrol over virksomheden. En virksomhed, som i dag er noget helt andet, end det Redzepi stævnede ud for at skabe.
Førstepladsen på The Worlds 50 Best Restaurants-listen cementerede Nomas globale kultstatus, og selvom førstepladsen gled Noma af hænde og en nedtur begyndte, så vendte Noma i 2019 tilbage på listen helt oppe blandt de øverste placeringer.
Men hvordan sørger Redzepi for, at hans stab fortsat innoverer og leverer den ypperste gastronomiske oplevelse for gæsterne? En del af svaret ligger i de otte ansatte, som udelukkende er ansat til at finde på nyt i test- og fermenteringskøkkenet.
Abonnér:
![]() |
![]() |
![]() |