Citi: Markedet overreagerer i Genmab – fejlslag bør ikke koste mere end 4 kr

null

342846_16_9_large_964.jpg
Penge
Eksklusivt for kunder
04. apr 2017 KL.11:29
Den amerikanske storbank Citi mener, at aktiemarkedet har overreageret ved at sende aktiekursen i Genmab ned med knap 12 pct., siden partneren Janssen satte en stopper for yderligere forsøg med kræftmidlet Darzalex i blodkræftsygdommen Non Hodgkin Lymphoma (NHL).

"Vores værdiansættelse havde kun forudsat 4 kr. pr. aktie i værdi for fremtidig salg af Darzalex i NHL og andre blodkræftsygdomme, hvilket afspejler vores forsigtige syn," skriver Yan Li, biotekanalytiker i Citi, med henvisning til analytikerens opfattelse af Darzalex evner som monoterapi, altså eneste behandling.

Citi mener, at Darzalex har langt større værdi i kombination med andre lægemidler.

"Elegancen i Darzalex er, at det ikke forsøger at erstatte forankrede behandlingsvalg, men blive partner med dem," skriver Yan Li.

Citi har et kursmål på 1500 for Genmab, og det flytter sig ikke, og analytikeren understreger, at hovedparten af den værdi er drevet af Darzalex' potentiale inden for knoglemarvskræft.

"Vi anser andre blodkræftsygdomme uden for knoglemarvskræft som gratis muligheder," skriver Yan Li.

Darzalex undersøges også i et tocifret antal solide kræftformer, og det kan udvide potentialet væsentligt, men Citi lader sig endnu ikke forføre og har blot indbygget en værdi på 23 kr. pr. aktie i sit kursmål for denne mulighed.

De første resultater af forsøg med Darzalex i kombination med Opdivo fra Bristol-Myers Squibb samt i kombination med Tecentriq fra Roche i solide kræftformer, ventes i første kvartal 2018.