Af

Novo Nordisks analyser af data med diabetes-2-midlet Victoza bekræfter, at GLP-1-midler kan vise sig at blive et gennembrud i Alzheimers Sygdom, skriver Børsen.

Ifølge Claus Henrik Johansen, senior porteføljeforvalter i Danske Bank, har Novo på den årlige JPMorgan-konference i USA for første gang bekræftet, at data indikerer, at midlet kan udsætte demenssygdommen.

Ud over Novos egne analyser af patientdata gennemføres et studie uden for Novo-regi, som, hvis de bekræfter Novos egen analyse, formentlig vil få Novo til at sætte skub i et stort senfasestudie i Alzheimers sygdom, vurderer Claus Henrik Johansen.

Senfasestudiet vil i givet fald formentlig blive med Novos nyeste GLP-1-middel, Semaglutid, der indgår i diabetes-2-midlerne Ozempic og Rybelsus.

Link til originalartiklen: https://borsen.dk/nyheder/virksomheder/artikel/1/394261/investor_novo_nordisk_bekraefter_gennembrud_i_alzheimers.html?utm_source=all_rss&utm_medium=rss&utm_campaign=rss_feed

/ritzau/FINANS

Ledelse


Andre læser dette lige nu


Børsen anbefalerForsiden lige nu


MT Højgaard på skrump går efter langt højere overskud

Hans Engell: Formandsstolen begynder at ryste under Josephine Fock

Prisen er stukket af, men den luftkølede Porsche 911 er altså også en heftig herre

Skønhedsredaktøren anbefaler: Ægte forkælelse er fred og ro

Kom i nærkontakt med Tobagos vildt velbevarede natur

Kinas præsident om udbrud af coronavirua: Vores lands største sundhedskrise nogensinde

Efter stort nedbrud: Nordea-kunder kan igen begynde at bruge netbank

Sådan får du friværdien i spil som pensionist: "Det er typisk mange penge, der ligger i fast ejendom, når man nærmer sig pensionsalderen"