Af

FC København fik onsdag sat navn på en modstander i holdets første opgave i Europa. Og det blev en ganske god lodtrækning for den danske mesterklub.

FCK skal i anden runde af kvalifikationen til Champions League møde vinderen af opgøret mellem The New Saints og en modstander fra den indledende kvalifikationsrunde.

FCK kunne have trukket langt hårdere modstand, da norske Rosenborg og israelske Maccabi Tel-Aviv også var nogle af mulighederne.

I stedet for den noget hårdere norske og israelske modstand kan FCK med en vis sandsynlighed forberede sig på et møde med The New Saints fra Wales.

Det er dog endnu ikke på plads, hvilket hold The New Saints skal møde i første kvalifikationsrunde.

Men holdet fra Wales vil med stor sandsynlighed være favorit til at vinde over den endnu ukendte modstander og dermed skulle møde FCK i den efterfølgende runde.

The New Saints skal møde en mesterklub fra de noget mindre fodboldnationer Kosovo, Gibraltar, San Marino og Andorra.

Mesterholdene fra de fire lande deltager i den indledende kvalifikation i en slags miniturnering og skal spille semifinaler tirsdag og finale fredag i næste uge om at møde The New Saints.

FCK skal dernæst afvente kampene mellem The New Saints og den endnu ukendte modstander i første kvalifikationsrunde, og de kampe spilles i midten af juli.

Allerede nu står det dog klart, at FCK skal spille på udebane i den første kamp i anden runde. Den vil blive spillet 23. eller 24. juli, mens returen i Parken spilles en uge senere.

For at komme i gruppespillet i Champions League skal FCK forbi yderligere to modstandere, så der er lang vej endnu til det fineste europæiske selskab.

/ritzau/

Andre læser dette lige nu


Forsiden lige nu


Dagen derpå: Finashuse sænker kursmål for Danske Bank efter regnskab

Iværksættere genbruger koncept og omsætter for 70 mio. kr.: "Det er ikke bare et lucky shot det her - vi har jo gjort det før"

Negativ rente tvinger Nordea og Danske Bank til at sadle om: "Det er en udfordring, som gode banker er i stand til tackle"

Midt i nyt ebola-udbrud: Bavarians vaccine bliver muligvis ikke taget i brug

Aktieanalysechef: "Det her er endnu et tegn på det førerskab som Ørsted har"

Ørsted sejrer i stor udbudsrunde - foretrukket til havvindmøllepark i New York

Det sker i dag: Ørsted-konkurrent med regnskab

Dansk Erhverv: Færre nye selskaber skyldes IVS-død

Aktier: Renteindikationer fra Fed sender markederne markant op i Asien