Af

BØRSEN

TOPCHEFER FÆLDER HÅRD DOM OVER LØKKE

Virksomhederne er langt fra imponerede over de resultater, Lars Løkke Rasmussen (V) har opnået i de tre år, han har været statsminister. Seks ud af ti topchefer mener, at der ikke er gjort nok for at sænke afgifter og skatter, viser en konjunkturundersøgelse fra Greens Analyseinstitut. (Forside, side 16-17)

DANSKE BANK KØBER TID MED MIDLERTIDIG CHEF

Med Jesper Nielsen som midlertidig direktør har Danske Bank købt tid i jagten på en ny topchef. En intern kandidat er stadig er i spil, vurderer eksperter. (Side 6-7)

DESIGNKOMET FUNKLER I NYT REGNSKAB

Jacob Olsen solgte i maj i år Gubi til Axcel, og kapitalfonden har købt et yderst velindtjenende designfirma, afslører et helt nyt regnskab. (Side 10)

SVAGE VALUTAER ÅBNER FOR TCM-OPKØB AF KØKKENSELSKABER

Topchef Ole Lund Andersen fra køkkenkoncernen TCM Group ser mulighed for billige køb af norske og svenske konkurrenter. Prisen er billig på grund af de to landes svage valutaer. (Side 12)

UAKTUELT AT OVERVEJE DANMARK IFØLGE NORDEA-TOPCHEF

Selvom Danmark eventuelt bliver en del af EU's bankunion, har Nordea ingen planer om at flytte, lyder det fra topchef Casper von Koskull. (Side 13)

DIGITALISERING KAN KOSTE DYRT: NILFISK SATSER PÅ ROBOTTER

Digitalisering kan koste dyrt for landets 1000 største virksomheder. Nilfisk vil derfor gå fra industrivirksomhed til digital servicevirksomhed. (Side 15)

BERLINGSKE BUSINESS

FLERE TOPLEDERE SØGER FOLK I UDLANDET

Carsten Toft Boesen fra Niras er blandt det stigende antal danske topchefer, som vil ansætte flere folk i udlandet. For et år siden var det færre end hver fjerde topleder, som regnede med at hyre i udlandet. Nu er det næsten hver tredje, der spejder efter udenlandsk arbejdskraft. (Forside, side 4-5)

PRES PÅ OLE ANDERSEN GIVER DANSKE BANK EN MIDLERTIDIG TOPCHEF

Bestyrelsen i Danske Bank har ifølge flere aktører formentlig givet efter for presset fra omverdenen og smidt Thomas Borgen på porten tidligere end ventet. Samtidig kan udfordringer med Finanstilsynet ifølge en headhunter have trukket processen med at finde ny topchef ud. (Side 6-7)

DANSKE BANKS CHEFJURIST FORLADER BANKEN

Som den sjette højtprofilerede chef i rækken meddelte Danske Banks chefjurist siden 2013, Flemming Pristed, mandag, at han forlader banken i kølvandet på den omfattende hvidvasksag. (Side 8)

JYLLANDS-POSTEN ERHVERV

COOP KASTER MILLIARDBELØB I DIGITALISERING

Den pressede dagligvaregigant Coop investerer 1,5 mia. kr. i ny teknologi og digitalisering. Til formålet har koncernen ansat Morten Holm Christiansen, der har en cheffortid i Mærsk og Novo Nordisk, som ny teknologidirektør. Han skal nu på jagt efter 100 nye it-folk. (Forside, side 6-7)

WAOO SKOVLER NYE KUNDER IND

Waoo lukrerer på danskernes begejstring for fibernet. Topchefen forventer, at Waoo lander sit første overskud i 2018, efter at han i år har budt rekordmange nye kunder velkommen. (Side 4)

THOMAS BORGEN ER FORTID I DANSKE BANK

Danske Banks bestyrelse fritstillede mandag Thomas Borgen som topchef. Hans permanente afløser er endnu ikke fundet. Direktørskiftets timing undrer aktieanalytiker. (Side 8-9)

KONKURRENTER OVERHALER DANISH CROWN

Slagterigiganten Danish Crown er under stigende pres. Selskabets ledelse har lovet ejerne at overhale konkurrenternes indtjening, men i det seneste regnskabsår er der sket det stik modsatte. (Side 11)

/ritzau/FINANSNY PODCAST Børsen Morgenbriefing giver dig et hurtigt overblik over dagens vigtigste erhvervshistorier. På fem minutter gør vi dig klar til arbejdsdagen med en kort nyhedsgennemgang, en opdatering på aktiemarkederne og et kig på dagens vigtigste historie. Find podcasten på din foretrukne podcastafspiller.

Abonnér:
   

Andre læser dette lige nu


Børsen anbefalerForsiden lige nu


Trump giver Barr grønt lys til at offentliggøre Rusland-rapport

Rædselskabinettet: Her er kunderne i den hvidvaskanmeldte andelskasse

Aktier: Recessionsfrygt sendte Pandora og Ambu ned

Viacom letter på aftale med AT&T og topper S&P 500-indekset

Theresa May: Ikke nok opbakning til at holde tredje afstemning om brexit-aftale

Datatilsynet politianmelder taxiselskab og indstiller dem til millionbøde

Trump anerkender Golanhøjderne som en del af Israel

Ejere af hvidvaskanmeldt minibank: Københavns Andelskasse ville være en sund bank, hvis vi havde fået lov til at rydde op

Zealand-boss: Alexion-aftale kan være over 13 mia. kr. værd