Af

Mikael Bak bliver fra og med den 1. september direktør for Dansk Aktionærforening, som samtidig siger farvel til Leonhardt Pihl, der selv har valgt at stoppe som direktør.

Det fremgår af en pressemeddelelse tirsdag.

Mikael Bak har tidligere været frontfigur for investeringsselskabet Executive Capital, og han ser frem til at være med til at udvide investorforeningen.

- Jeg kender Dansk Aktionærforening som en forening, der er stor respekt omkring. Og med god grund. Foreningens mange aktiviteter er af virkelig høj kvalitet - magasin, nyhedsbreve, aktieanalyser, Investorskolen med mere.

- Den nye strategi har fokus på at skabe endnu mere værdi for medlemmerne, og den udvikling glæder jeg mig til at stå i spidsen for, siger den kommende direktør i meddelelsen.

Leonhardt Pihl forlader stillingen som direktør for Dansk Aktionærforening for at få bedre tid til sine pligter som underviser på Copenhagen Business School (CBS) samt forskellige bestyrelsesposter.

Han vil dog fortsat være tilknyttet som konsulent for foreningen.

/ritzau/FINANSNY PODCAST Børsen Morgenbriefing giver dig et hurtigt overblik over dagens vigtigste erhvervshistorier. På fem minutter gør vi dig klar til arbejdsdagen med en kort nyhedsgennemgang, en opdatering på aktiemarkederne og et kig på dagens vigtigste historie. Find podcasten på din foretrukne podcastafspiller.

Abonnér:
   

Andre læser dette lige nu


Børsen anbefalerForsiden lige nu


Trump giver Barr grønt lys til at offentliggøre Rusland-rapport

Rædselskabinettet: Her er kunderne i den hvidvaskanmeldte andelskasse

Aktier: Recessionsfrygt sendte Pandora og Ambu ned

Viacom letter på aftale med AT&T og topper S&P 500-indekset

Theresa May: Ikke nok opbakning til at holde tredje afstemning om brexit-aftale

Datatilsynet politianmelder taxiselskab og indstiller dem til millionbøde

Trump anerkender Golanhøjderne som en del af Israel

Ejere af hvidvaskanmeldt minibank: Københavns Andelskasse ville være en sund bank, hvis vi havde fået lov til at rydde op

Zealand-boss: Alexion-aftale kan være over 13 mia. kr. værd