Her er aktiechefs fire farlige aktieråd: Sådan vinder du Børsens aktiespil
Penge Af
Michael Friis Jørgensen er som chefaktieanalytiker i Alm. Brand vant til at give gode råd, som skal skabe fornuftige, sikre og gode langsigtede afkast.

Men i Børsens aktiespil er det det anderledes. Her handler det om at skabe det højest mulige afkast på kort tid. Og det kræver, at man tager risici - massere af risici - gør Michael Friis Jørgensen det klart.

Spillet som Børsen har lavet i samarbejde med Alm. Brand starter tirsdag morgen kl. 9.00, og ifølge chefaktieanalytikeren skal man gøre mange ting helt modsat af, hvad man ellers ville gøre, hvis man skal have en chance for at løbe med hovedpræmien, som er 250.000 kr.

Det er gratis at deltage i aktiespillet - meld dig til her.

Her er hans fire råd - som er farlige i virkeligheden - med øger dine vinderchancer i aktiespillet:

"Der vender man tingene 180 grader rundt. Gør som din teenager derhjemme. Få de gode råd og gør det stik modsatte. Du spiller mod mange spillere, og der vil være en Fætter Højben, som, uanset om han gør alt det forkerte, er heldig at ramme tingene. Så her skal man jagte de små illikvide selskaber."

"Jo mindre du kender og forstår aktien, jo større er sandsynligheden for, at der er nogle, der prøver på at pumpe aktien op, simpelthen prøver at handle aktien. Så det er også et godt råd."

Det er gratis at deltage i aktiespillet - meld dig til her.

"Du bliver nødt til at købe og sælge hele tiden. Er en aktie steget meget kraftigt, så er der ikke så stor sandsynlighed for, at den gør det igen næste dag."

Sådan finder man aktierne


Michael Friis Jørgensen har også en idé om, hvor man kan finde præcis den type aktier, der kan give det enorme afkast, der skal til for at vinde et aktiespil:

"Netsiden Finviz har det, man kalder en stock-screener. Her kan man gå ind og sige, at man vil have små aktier eller dem, der er faldet meget dagen i forvejen, eller dem, der ikke handles i håb om, at der lige pludselig er nogle, der får pumpet de aktier op."

Det er gratis at deltage i aktiespillet - meld dig til her.

"Det er absolut ikke anbefalelsesværdigt, hvis det er for rigtige penge, men i et aktiespil kan det være en god idé. Man kan også prøve at kigge på nogle sektorer, der har de her karakteristika. Biotekselskaber er jo en enorm mulighed. Den ene dag får de en FDA-godkendelse og stiger et par hundrede procent. Det er sådan en, du skal prøve på at ramme."

Gå ikke glip af den vigtigste begivenhed for beslutningstagere i 2020

Børsen Impact 2020 samler Børsens redaktører de danske beslutningstagere på øverste niveau til en årlig opdatering på det danske og globale erhvervspolitiske, økonomiske og finansielle klima. Mød dem, der sætter dagsordenen og styrer, hvad der rammer dit skrivebord i de kommende år.

Har du fået din invitation?

Ledelse


Andre læser dette lige nu


Børsen anbefalerAsger Jorn-malerier: En unik investeringsmulighed i en usikker tid

Annoncørbetalt
indhold af Secher Fine Art & Design

Forsiden lige nu


Boligejere kan minimere risikoen med overset trick - men få kender til det

Maersk.com omsætter for 135 milliarder: "Det er et af verdens største websites"

Strøm er perfekt til en Bentley

Socialt fodboldnetværk runder vigtig milepæl med en mio brugere

Arktisk eventyr med kurs mod nord

Løkke med et sidste svirp til Venstres medlemmer: Nogen er nødt til at forstå, at vores bagland i dag er andet og mere end jer

Helle Ib: Tre ting er værd at hæfte sig ved i Ellemanns første landsmødetale

Redaktionens favoritter: Det optager redaktionen

Mærsk-topchef overvejer ny ledelsesstruktur efter Toft-afgang