Penge Af
Biotekselskabet Veloxis Pharmaceuticals har opjusteret sine forventninger til dette års omsætning og driftsindtjening.

Det meddeler selskabet i en meddelelse til fondsbørsen mandag efter børslukning.

Nu venter Veloxis en omsætning på 69-77 mio. dollar mod før 58-68 mio. dollar, samtidig med at driftsoverskuddet før aktieløn ses lande på 10-15 mio. dollar mod en tidligere forventning på 4-10 mio. dollar.

I meddelelsen forklarer Veloxis opjusteringen med et bedre end ventet salg af midlet Envarsus, samt at der er mulighed for flere positive salgsoverraskelser, da efterspørgslen i USA kan vokse det næste lille års tid på grund af udbudsmangel.

"Vi er glade for at kunne hæve vores finansielle forventninger til 2019 og ser frem til at kapitalisere på dette momentum i anden halvdel af 2019," siger Craig A. Collard, der er administrerende direktør hos Veloxis, i meddelelsen.

Opjusteringen får ikke betydning for offentliggørelsen af Veloxis' halvårsregnskab, der stadig præsenteres den 8. august.


Få de vigtigste perspektiver på samfundsøkonomien – direkte i din mailboks

Tal i sig selv betyder ikke noget, men sat ind i den rette kontekst kan det pludselig være et tal, der er vigtigt at forholde sig til. Hver tirsdag sender perspektivredaktør og cheføkonom Steen Bocian nye perspektiver videre til Børsens læsere i sit nyhedsbrev. Skriv dig op til nyhedsbrevet i boksen herunder.Andre læser dette lige nu


Forsiden lige nu


Tobaksboss: "Vi er ét opkøb fra at være verdens største"

Udlejningsportal med dansk stifter henter 300 mio kr

Kåre Schultz' Teva står til milliardgevinst, hvis Lundbeck får held med opkøb

Her er aktiechefs fire farlige aktieråd: Sådan vinder du Børsens aktiespil

Aktieåbning i USA: Røde tal efter olieangreb - Lundbeck-køb bankes op

Analysechef om at Draghi vil have politikerne frem i førersædet: "Det er svært at bruge finanspolitik som den cykliske udjævner"

Nestor i dansk biotek står til at blive forgyldt efter Lundbecks købstilbud: "Pragtfuldt at blive valideret med sådan et købstilbud"

Skattestyrelsen retter krav mod Nordea i udbyttesag: Kræver 900 mio

Dansk tobakskæmpe køber hollandsk cigarfirma for 1,5 mia kr