Penge Af
Investorerne tager mandag godt imod Deutsche Banks omstruktureringsplan og sender bankaktien op med 2,5 pct. til 7,18 euro, på en dag hvor den generelle stemning ellers er negativ på tværs af de europæiske børser.

Søndag oplyste den tyske bankkoncernen, at den vil nedskalere sine aktiviteter som investeringsbank. Det sker som led i en omlægning på i alt 7,4 mia. euro, svarende til godt 55 mia. kr.

Banken planlægger at skrotte sine globale aktieaktiviteter, som tidligere har været en af de helt store indtægtskilder for den tyske gigant. Omkring en femtedel af medarbejderstaben skæres som en del af omlægningen.

Deustche Bank-aktien er mandag en af de ti mest stigende aktier i det fælleseuropæiske Stoxx 600-indeks, der som helhed dykker 0,7 pct.

/ritzau/FINANS

Din medarbejder vil hellere have dig fyret - end selv at få mere i løn

Omverdens krav og forventninger til ledere er ved at ændre sig dramatisk og har resulteret i en reel ledelseskrise. Hvis ledere skal holde på dygtige medarbejdere og rekruttere talenter, så kræves der noget helt andet af en moderne leder.

Det fortæller Rasmus Hougaard, der har skrevet bogen "The mind of the leader", der bygger på research blandt 35.000 ledere verden over. Du kan opleve Rasmus Hougaard og andre internationale thought leaders på Børsens Ledelseskonference d. 30. september. Lær af de dygtigste og få konkrete værktøjer til dit eget ledelsesarbejde. Meld dig til her.

Andre læser dette lige nu


Forsiden lige nu


Godsejere får kæmpe gevinst på cannabisaktie: "At det blev så mange gange pengene igen, det havde vi ikke regnet med"

Medier: Shah ikke den eneste i udbytteskandale

Brint-direktør starter igen nyt firma: Satser 48 mio kr

Ellemann-Jensen: Løkkes velfærdsløfte gælder ikke længere

Det skal huset koste i din landsdel: "I nogle kommuner er priserne nu så høje, at et afslag på 6 pct. nærmest svarer til en årsløn"

Flexelasing er blevet stuerent

Gode råd til at investere i ure: Bliv rigere med tiden

Medie: Ilse Jacobsen har taget ulovlige million-lån