Penge Af
Investorerne tager mandag godt imod Deutsche Banks omstruktureringsplan og sender bankaktien op med 2,5 pct. til 7,18 euro, på en dag hvor den generelle stemning ellers er negativ på tværs af de europæiske børser.

Søndag oplyste den tyske bankkoncernen, at den vil nedskalere sine aktiviteter som investeringsbank. Det sker som led i en omlægning på i alt 7,4 mia. euro, svarende til godt 55 mia. kr.

Banken planlægger at skrotte sine globale aktieaktiviteter, som tidligere har været en af de helt store indtægtskilder for den tyske gigant. Omkring en femtedel af medarbejderstaben skæres som en del af omlægningen.

Deustche Bank-aktien er mandag en af de ti mest stigende aktier i det fælleseuropæiske Stoxx 600-indeks, der som helhed dykker 0,7 pct.

/ritzau/FINANS

Din medarbejder vil hellere have dig fyret - end selv at få mere i løn

Omverdens krav og forventninger til ledere er ved at ændre sig dramatisk og har resulteret i en reel ledelseskrise. Hvis ledere skal holde på dygtige medarbejdere og rekruttere talenter, så kræves der noget helt andet af en moderne leder.

Det fortæller Rasmus Hougaard, der har skrevet bogen "The mind of the leader", der bygger på research blandt 35.000 ledere verden over. Du kan møde Rasmus Hougaard og mange andre inspirerende og vidende personer indenfor ledelse til Børsens Ledelseskonference d. 30. september. Her får du gode råd til at styrke dine egne lederevner. Meld dig til her.

Andre læser dette lige nu


Forsiden lige nu


Sværere at forhandle pris: "Vi skal helt tilbage til starten af 2007 for at finde afslag, der er lige så lave som i dag"

Bombeskader på saudisk oliegigant ser værre ud end ventet: Kan holde olieprisen oppe

Storaktionær sælger ud i Zalando: Aktien bankes ned med 9 pct

Speas nærmer sig afvikling - venter udlodning af 950 kr pr aktie

I dag begynder en sag i den britiske Højesteret med store konsekvenser for brexit: Skal parlamentet tilbage på arbejde?

Aktiestatus: Demant i bund på it-problemer mens Novo sendes i top

Swedbank erkender alvorlige brister i hvidvaskkontrol: "Visse brister fremstår stadig"

Hollywood-leverandør rejser millioner hos Pandora-stiftere og robotmillionær: "Nu skal vi virkelig ud og indtage det globale marked"

Swedbank imødekommer bagmandspolitiet: Bryder hvidvaskundersøgers tavshedspligt