Det kun knap fem år gamle danske selskab Konsolidator meddeler, at det går på den danske minibørs Nasdaq First North med forventet første handelsdag 10. maj.

Aktierne kan tegnes fra i dag til 6. maj til kurs 8,8 kr. per aktie. Det offentlige udbud af aktier er 19,4 mio. kr., hvilket betyder, at der er ca. 2,2 mio. aktier til salg. Markedsværdien før børsnoteringen er på 110 mio. kr.

Konsolidator har udviklet et cloud-baseret softwaresystem til regnskabskonsolidering, og stifterne vurderer selv, at selskabet med dets løsninger vil "revolutionere økonomifunktionerne verden over".

Går efter danske og europæiske kunder

Markedspotentialet er ifølge Konsolidator stort, og selskabet går både efter kunder i Danmark, men også i første omgang Europa, hvor der er over 200.000 koncerner, som Konsolidator har sit sigtekorn på. Mens selskabet estimerer et potentiale i Danmark på ca. 6000 koncerner.

Kundebasen indeholder allerede flere kendte navne, hvor en af de helt store er Zürich Airport samt en række mindre og mellemstore selskaber som PWC, H+H International, Norden, Aarsleff og Boozt.

I 2018 nåede Konsolidator en omsætning på 3,5 mio. kr., mens resultatet var på 3500 kr. mod et negativt resultat i 2017 på 1,2 mio. kr. efter skat.

De tre stiftere

De tre stiftere udgør også ledelsen, hvor Claus Finderup Grove er adm. direktør og tidligere finansdirektør i A.P.Møller-Mærsk, Jack Skov, der er finansdirektør med en karriere som statsautoriseret revisor hos bl.a. Deloitte og økonomidirektør i Linderberg Group samt Lars Højer Paaske, der er it-direktør med en baggrund som software-arkitekt og verdensmester i badminton.

Konsolidator oplyser, at det udelukkende er nye aktier, der udbydes i forbindelse med noteringen, og at de eksisterende aktionærer har en lock-up periode på 12 måneder.

I bestyrelsen sidder bl.a. Michael Moesgaard Andersen, kendt for CBB Mobil og Configit, han ejer 27 pct. af de eksisterende aktier.

Kapital Partner er certified adviser for Konsolidator.


NYT AFSNIT Hvor stor forskel er der på Socialdemokratiets og Venstres økonomiske visioner for landet, og har partierne en reel plan for, hvordan den grønne omstilling skal finansieres? Få hele analysen i podcasten "Til valg med Corydon & Co.":Abonnér på podcasten:
   


Andre læser dette lige nu


Børsen anbefalerForsiden lige nu


H&M-boss lægger ikke fingre imellem de ærlige svar: "Der har været år, hvor jeg forsøgte at være lidt pænere, men det gik ikke"

Peter Jørgensen ejer 26 skobutikker i Norden: På tre år har han og partneren hævet 80 mio kr i udbytte

Er det slut fredag? Theresa May har kun få dage tilbage som premierminister

Investor har haft et årligt afkast på 33 pct - her er hans strategi

Deutsche Bank-boss varsler om "hårde nedskæringer"

Ved du, hvem du vil stemme på til EP-valget? Se grupper og spidskandidater her

Socialdemokratiet vil lade afgifter stige på øl, vin og slik

Denne vin koster 260.000 kr – her er forklaringen

Tæsk til Danica og vild vækst i AP Pension – sådan starter årets kamp om kundernes indbetalinger