Det kun knap fem år gamle danske selskab Konsolidator meddeler, at det går på den danske minibørs Nasdaq First North med forventet første handelsdag 10. maj.

Aktierne kan tegnes fra i dag til 6. maj til kurs 8,8 kr. per aktie. Det offentlige udbud af aktier er 19,4 mio. kr., hvilket betyder, at der er ca. 2,2 mio. aktier til salg. Markedsværdien før børsnoteringen er på 110 mio. kr.

Konsolidator har udviklet et cloud-baseret softwaresystem til regnskabskonsolidering, og stifterne vurderer selv, at selskabet med dets løsninger vil "revolutionere økonomifunktionerne verden over".

Går efter danske og europæiske kunder

Markedspotentialet er ifølge Konsolidator stort, og selskabet går både efter kunder i Danmark, men også i første omgang Europa, hvor der er over 200.000 koncerner, som Konsolidator har sit sigtekorn på. Mens selskabet estimerer et potentiale i Danmark på ca. 6000 koncerner.

Kundebasen indeholder allerede flere kendte navne, hvor en af de helt store er Zürich Airport samt en række mindre og mellemstore selskaber som PWC, H+H International, Norden, Aarsleff og Boozt.

I 2018 nåede Konsolidator en omsætning på 3,5 mio. kr., mens resultatet var på 3500 kr. mod et negativt resultat i 2017 på 1,2 mio. kr. efter skat.

De tre stiftere

De tre stiftere udgør også ledelsen, hvor Claus Finderup Grove er adm. direktør og tidligere finansdirektør i A.P.Møller-Mærsk, Jack Skov, der er finansdirektør med en karriere som statsautoriseret revisor hos bl.a. Deloitte og økonomidirektør i Linderberg Group samt Lars Højer Paaske, der er it-direktør med en baggrund som software-arkitekt og verdensmester i badminton.

Konsolidator oplyser, at det udelukkende er nye aktier, der udbydes i forbindelse med noteringen, og at de eksisterende aktionærer har en lock-up periode på 12 måneder.

I bestyrelsen sidder bl.a. Michael Moesgaard Andersen, kendt for CBB Mobil og Configit, han ejer 27 pct. af de eksisterende aktier.

Kapital Partner er certified adviser for Konsolidator.


Gå ikke glip af den vigtigste begivenhed for beslutningstagere i 2020

Børsen Impact 2020 samler Børsens redaktører de danske beslutningstagere på øverste niveau til en årlig opdatering på det danske og globale erhvervspolitiske, økonomiske og finansielle klima. Mød dem, der sætter dagsordenen og styrer, hvad der rammer dit skrivebord i de kommende år.

Har du fået din invitation?

Ledelse


Andre læser dette lige nu


Børsen anbefalerForsiden lige nu


Boligejere kan minimere risikoen med overset trick - men få kender til det

Maersk.com omsætter for 135 milliarder: "Det er et af verdens største websites"

Strøm er perfekt til en Bentley

Socialt fodboldnetværk runder vigtig milepæl med en mio brugere

Arktisk eventyr med kurs mod nord

Løkke med et sidste svirp til Venstres medlemmer: Nogen er nødt til at forstå, at vores bagland i dag er andet og mere end jer

Helle Ib: Tre ting er værd at hæfte sig ved i Ellemanns første landsmødetale

Redaktionens favoritter: Det optager redaktionen

Mærsk-topchef overvejer ny ledelsesstruktur efter Toft-afgang