Penge Af
Det amerikanske biotekselskab Mustang Bio stiger med mere end 400 pct. i eftermarkedet onsdag, efter det er kommet frem, at selskabets genterapi har kureret otte "bubble boys", der lider af alvorlige svækkelse af immunforsvaret, der betød, at de unge patienter indtil for nyligt blev holdt i total isolation.

Det er forskere på St. Jude Childrens Research Hospital, som har offentliggjort resultaterne, der betegnes som et "medicinsk gennembrud", skriver Bloomberg News.

"Vi mener, at patienterne er kurerede. De lever normale liv, og det har normale, funktionelle immunforsvar, der ikke er anderledes end dit eller mit. De er hjemme, nogle er startet i dagpleje, og de producerer antistoffer som reaktion på vacciner, ligesom vi andre gør," udtaler Ewelina Mamcarz, der er medlem af St. Judes afdeling for knoglemarvstransplantationer.

St. Jude Childrens Research Hospital har licenseret de kommercielle rettigheder til Mustang Bio og Fortress Bio. Mustang Bios aktie ligger i eftermarkedet onsdag i plus med 462 pct., mens Fortress' aktiekurs vinder 162 pct.

/ritzau/FINANS

NYT AFSNIT Hvor stor forskel er der på Socialdemokratiets og Venstres økonomiske visioner for landet, og har partierne en reel plan for, hvordan den grønne omstilling skal finansieres? Få hele analysen i podcasten "Til valg med Corydon & Co.":Abonnér på podcasten:
   


Andre læser dette lige nu


Børsen anbefalerApp lader dig afstemme firmaudgifterne i realtid

Annoncørbetalt
indhold af Eurocard

Forsiden lige nu


H&M-boss lægger ikke fingre imellem de ærlige svar: "Der har været år, hvor jeg forsøgte at være lidt pænere, men det gik ikke"

Peter Jørgensen ejer 26 skobutikker i Norden: På tre år har han og partneren hævet 80 mio kr i udbytte

Er det slut fredag? Theresa May har kun få dage tilbage som premierminister

Investor har haft et årligt afkast på 33 pct - her er hans strategi

Deutsche Bank-boss varsler om "hårde nedskæringer"

Ved du, hvem du vil stemme på til EP-valget? Se grupper og spidskandidater her

Socialdemokratiet vil lade afgifter stige på øl, vin og slik

Denne vin koster 260.000 kr – her er forklaringen

Tæsk til Danica og vild vækst i AP Pension – sådan starter årets kamp om kundernes indbetalinger