Obligationer: Renten løftes lidt inden ny brexit-afstemning
Storbritanniens premierminister Theresa May.
Foto: Henry Nicholls/Reuters/Ritzau Scanpix
Penge Af
Små udsving præger som ventet det danske obligationsmarked torsdag, hvor fokus fortsat retter sig mod, hvordan briterne får løst op for hårdknuden i forhandlingerne om brexit.

Det britiske Underhus afviste onsdag som ventet at forlade EU uden en aftale, og parlamentet skal nu torsdag stemme om at udskyde brexit, da premierminister Theresa Mays brexitaftale heller ikke har kunnet godkendes af parlamentet.

"I dag fortsætter afstemningerne i det britiske parlament. Vi venter, at Storbritannien vil anmode om en udsættelse af brexit. Hvis parlamentet stemmer imod en udsættelse af brexit, kan det give usikkerhed på finansmarkederne, da mange alternativer vil komme i spil," skriver makroanalytiker i Sydbank Mathias Rømer Sproegel i en morgenkommentar.

Rentestigning i USA

I USA har renten fået et lille skud op efter dansk børslukketid onsdag, og det smitter af herhjemme, hvor den tiårige danske rente er kravlet 1 basispoint højere i 0,17 pct. fra morgenstunden torsdag.

Torsdag kommer et par amerikanske nøgletal, som kan give anledning til udsving.

Der kommer nytilmeldte ledige i sidste uge, hvor 225.000 amerikanere ventes at have stillet sig i arbejdsløshedskøen - 2000 flere end ugen før.

Desuden kommer der nyt om salget af nye boliger, der ventes at være steget med 0,2 pct. på månedsbasis i januar.

/ritzau/FINANSNY PODCAST Børsen Morgenbriefing giver dig et hurtigt overblik over dagens vigtigste erhvervshistorier. På fem minutter gør vi dig klar til arbejdsdagen med en kort nyhedsgennemgang, en opdatering på aktiemarkederne og et kig på dagens vigtigste historie. Find podcasten på din foretrukne podcastafspiller.

Abonnér:
   

Andre læser dette lige nu


Børsen anbefalerForsiden lige nu


Regering og DF indgår aftale om indsats mod jordforurening: "Der skal styr på tingene"

Landsholdsstjerne investerer i ungt gamer-startup: "Det er selvfølgelig et sats, men jeg kunne bare se en enorm energi og vilje i dem"

Stor Mercedes overbeviser med skøn brummen fra V6-dieselmotor

Kunde i Københavns Andelskasse er tiltalt for hvidvask af milliarder i USA: Pengene menes at stamme fra investeringssvindel og pyramidespil

Materieludlejers opkøb af dansk konkurrent bliver godkendt - opnår milliardomsætning og på vej mod mulig børsnotering

Restauratør Umut Sakarya: "Det er som at komme på museum, når man kigger på damerne, fordi de er så gamle"

Regnskabet var "branchens bedste nogensinde": Kählers resultat er faldet med 95 pct. på fem år

Så du er rig: Hvilken bil er den bedste til at komme rundt i?

Andrea Elisabeth Rudolph blev vred og stiftede sit eget hudplejefirma: Præsenterer nu endnu et rekordoverskud