Obligationer: Renten kommer uændret fra start
Storbritanniens premierminister Theresa May.
Foto: Reuters/Ritzau Scanpix/Arkiv
Penge Af
Renten på den toneangivende tiårige danske statsobligation med udløb i 2029 kommer uændret fra start i 0,15 pct. onsdag morgen.

Dermed fortsætter renten tirsdagens lukketakter, på en dag hvor markedsdeltagerne på ny holder øje med resultatet af endnu en brexit-afstemning i det britiske parlament onsdag aften.

"Dagens vigtigste begivenhed bliver afstemningen om "no-deal" i det britiske parlament. Vi forventer, at parlamentet stemmer imod et "no-deal-scenarie". Det bør ikke give anledning til nogen nævneværdig reaktion på obligationsmarkederne. Hvis parlamentarikerne - mod vores forventning - stemmer ja til "no-deal", vil det give rentefald torsdag morgen," vurderer Sydbanks makroanalytiker, Mathias Rømer Sproegel, i et notat.

Der er relativt stille på nøgletalsfronten onsdag, hvor de japanske producentpriser for februar allerede er tikket ind. De viste en stigning på 0,2 pct. mod et fald måneden forinden på 0,6 pct.

Til sammenligning havde økonomerne ventet en stigning på 0,1 pct. på månedsbasis.

Senere kommer der tal for industriproduktionen i eurozonen for januar. Det sker klokken 11.00. Her er estimeret en stigning på 1 pct. fra måneden før, hvor industriproduktionen faldt med 0,9 pct.

Senere på dagen fra den anden side af Atlanten lander de amerikanske producentpriser for februar. Det sker klokken 13.30 dansk tid.

Efter den danske børs' lukketid går Benoît Cœuré, der er medlem af Den Europæiske Centralbanks direktion, på talerstolen i Milano, Italien.

/ritzau/FINANSNY PODCAST Børsen Morgenbriefing giver dig et hurtigt overblik over dagens vigtigste erhvervshistorier. På fem minutter gør vi dig klar til arbejdsdagen med en kort nyhedsgennemgang, en opdatering på aktiemarkederne og et kig på dagens vigtigste historie. Find podcasten på din foretrukne podcastafspiller.

Abonnér:
   

Andre læser dette lige nu


Børsen anbefalerForsiden lige nu


Regering og DF indgår aftale om indsats mod jordforurening: "Der skal styr på tingene"

Landsholdsstjerne investerer i ungt gamer-startup: "Det er selvfølgelig et sats, men jeg kunne bare se en enorm energi og vilje i dem"

Stor Mercedes overbeviser med skøn brummen fra V6-dieselmotor

Kunde i Københavns Andelskasse er tiltalt for hvidvask af milliarder i USA: Pengene menes at stamme fra investeringssvindel og pyramidespil

Materieludlejers opkøb af dansk konkurrent bliver godkendt - opnår milliardomsætning og på vej mod mulig børsnotering

Restauratør Umut Sakarya: "Det er som at komme på museum, når man kigger på damerne, fordi de er så gamle"

Regnskabet var "branchens bedste nogensinde": Kählers resultat er faldet med 95 pct. på fem år

Så du er rig: Hvilken bil er den bedste til at komme rundt i?

Andrea Elisabeth Rudolph blev vred og stiftede sit eget hudplejefirma: Præsenterer nu endnu et rekordoverskud