Penge Af
Tyske Wirecard, der i sidste uge fik alvorlige kursklø på grund af bekymringer om svindel i selskabet afdeling i Singapore, får mandag comeback på børsen, efter at to undersøgelser har modsagt sidste uges anklager.

Ifølge Wirecard, der gør sig i digitale betalingsløsninger, har hverken selskabet selv eller et advokatfirma, der er hyret til at undersøge sagen, fundet afgørende beviser for, at der skulle være foregået noget ulovligt i selskabets afdeling i Singapore.

Ifølge en meddelelse fra mandag kan Wirecard "fundamentalt modsige" anklagerne fra sidste uge, som blandt andet blev rapporteret i finansavisen Financial Times.

Samtidig er politiet i Singapore dog også gået ind i sagen, og ifølge Bloomberg News er myndighederne i færd med at undersøge tingene nærmere, og også det tyske finanstilsyn kigger nærmere på sagen.

Ifølge sidste uges skriverier skulle en højt placeret medarbejder i Singapore have benyttet forfalskede kontrakter i forskellige transaktioner, men de påstande kan Wirecard efter eget udsagn tilbagevise.

Advokatfirmaet Rajah & Tann, som Wirecard selv har hyret til at gennemføre en undersøgelse, har indtil nu ikke fundet afgørende beviser for svindel, men undersøgelsen er endnu ikke helt afsluttet.

Wirecard-aktien, der onsdag i sidste uge faldt 13,3 pct. og fredag dykkede 25 pct., stiger mandag formiddag med 11,8 pct. til 121,30 euro. Aktien er dog fortsat 27,5 pct. lavere, end inden uroen begyndte i sidste uge.

/ritzau/FINANS

Andre læser dette lige nu


Børsen anbefalerFlyveturen kan optimere din arbejdsindsats

Annoncørbetalt
indhold af Qatar Airways

Forsiden lige nu


Pensionsselskaber: Kunderne skal betale regningen for rød bloks finansskat

Boris Johnson er favorit til at erstatte Theresa May - her er kandidaterne i konservativt lederopgør

Analyse: Trump trækker valutavåbnet for at skræmme kineserne

Mærsk vil lave flere aktie-tilbagekøb senere

Hummelgaard om ny aktieskat: "Vi har stadig finansielle markeder, der er alt, alt for spekulative"

Efter sløjt nøgletal for amerikansk økonomi: Nu venter markedet tre rentedyk fra Powell inden 2021

Efter ni år med Frøsig i Sydbank: Aktionærerne har intet tjent

Analyse: Mays afløser har tre muligheder