Royal Unibrews annoncerede opkøb af Bev.Con ApS, der bl.a. står bag energidrikken Cult og cideren Mokai, vil først kunne opnå en mulig godkendelse i første kvartal 2019 og ikke inden årsskiftet, som selskabet meldte ud, da det i juni i år oplyste om overtagelsen.

"Konkurrencestyrelsen har meddelt Royal Unibrew A/S, at styrelsen ikke vil være i stand til at færdigbehandle anmeldelsen af opkøbet inden 31. december 2018. Dermed kan opkøbet ikke gennemføres inden udgangen af 2018 som tidligere forventet. Parterne forventer, at processen kan afsluttes i første kvartal 2019," hedder det i en meddelelse fra koncernen til fondsbørsen.

Royal Unibrew annoncerede i slutningen af juni den betingede overtagelse af Bev.Con ApS for 350 mio. kr.

Prisen var baseret på gældfri basis, og købet ventedes dengang at få en positiv indvirkning på indtjeningen per aktie allerede i 2019.

/ritzau/FINANSNY PODCAST Børsen Morgenbriefing giver dig et hurtigt overblik over dagens vigtigste erhvervshistorier. På fem minutter gør vi dig klar til arbejdsdagen med en kort nyhedsgennemgang, en opdatering på aktiemarkederne og et kig på dagens vigtigste historie. Find podcasten på din foretrukne podcastafspiller.

Abonnér:
   

Andre læser dette lige nu


Børsen anbefalerForsiden lige nu


Trump giver Barr grønt lys til at offentliggøre Rusland-rapport

Rædselskabinettet: Her er kunderne i den hvidvaskanmeldte andelskasse

Aktier: Recessionsfrygt sendte Pandora og Ambu ned

Viacom letter på aftale med AT&T og topper S&P 500-indekset

Theresa May: Ikke nok opbakning til at holde tredje afstemning om brexit-aftale

Datatilsynet politianmelder taxiselskab og indstiller dem til millionbøde

Trump anerkender Golanhøjderne som en del af Israel

Ejere af hvidvaskanmeldt minibank: Københavns Andelskasse ville være en sund bank, hvis vi havde fået lov til at rydde op

Zealand-boss: Alexion-aftale kan være over 13 mia. kr. værd