Nordea: Aarsleff er en glimrende købsmulighed - Aktien kan stige 40 pct det næste år
Foto: Chr. Lindgren/Ritzau Scanpix
Nordea betragter Aarsleff-aktien som en god købsmulighed, hvor der ligger en mulig fremtidig stigning på 40 pct. i det kommende år.

Det fremgår af en aktierapport fra Nordea, der kalder Aarsleff-aktien for "en glimrende langsigtet købsmulighed."

Nordeaanlaytikerne anser det danske entreprenørselskab som en vinder på indtjeningssiden i de kommende år - bl.a. i kraft af en rekordstor ordrebog.

Der ventes en overskridelse af resultatforventningerne for året på 3 pct. Samtidig regner analytikerne med, at Aarsleff kan levere en forbedring af resultatet for næste regnskabsår på hele 25-30 pct. i forhold til indeværende regnskabsår.

Stor ordremængde

Det hænger bl.a. sammen med den store ordremængde, der ifølge analytikerne i Nordea vil sikre mere effektive byggeprocesser og omkostningseffektivitet undervejs.

"Vi forventer, at Per Aarsleff slår sine egne forventninger til finansåret, men forventer også, at de nye forventninger til næste finansår vil være konservative. Per Aarsleff har lige fået ny koncerndirektør, og derfor forventer vi ikke aggressive udmeldinger om næste år. Det vil være helt naturligt for koncerndirektøren at melde lidt konservativt ud i denne situation," skriver Michael Borre, der er chefanalytiker i Nordea.

På minussiden er lønpres og materialepriser, der går opad. To datterselskaber klarer sig dårligere end moderselskabet, fremgår det.

Nordea skærer i kursmålet fra 290 til 270. Den øjeblikkelige kurs er 191, og Nordea fastholder som nævnt en købsanbefaling.


NY PODCAST Børsen Morgenbriefing giver dig et hurtigt overblik over dagens vigtigste erhvervshistorier. På fem minutter gør vi dig klar til arbejdsdagen med en kort nyhedsgennemgang, en opdatering på aktiemarkederne og et kig på dagens vigtigste historie. Find podcasten på din foretrukne podcastafspiller.

Abonnér:
   

Andre læser dette lige nu


Børsen anbefalerForsiden lige nu


Ny stor hvidvasksag: Suspekte firmaer på stribe var kunder i andelskasse

Ecco-direktør om resultat: Kommer til at give genlyd

Angela Merkel holder fingrene fra kæmpe bankfusion

Aktier i USA: Stigninger skudt ned af handelsbekymring

Av: Megaregning på 2 milliarder kroner til advokater i udbytteskandale

Kina trækker i land i handelsforhandlingerne med USA

Medieklumme: Lever vi op til vores samfundskontrakt?

Levis-notering tegner til succes

USA kræver gennemgang af Boeings 737 MAX-godkendelse