Nordea: Aarsleff er en glimrende købsmulighed - Aktien kan stige 40 pct det næste år
Foto: Chr. Lindgren/Ritzau Scanpix
Nordea betragter Aarsleff-aktien som en god købsmulighed, hvor der ligger en mulig fremtidig stigning på 40 pct. i det kommende år.

Det fremgår af en aktierapport fra Nordea, der kalder Aarsleff-aktien for "en glimrende langsigtet købsmulighed."

Nordeaanlaytikerne anser det danske entreprenørselskab som en vinder på indtjeningssiden i de kommende år - bl.a. i kraft af en rekordstor ordrebog.

Der ventes en overskridelse af resultatforventningerne for året på 3 pct. Samtidig regner analytikerne med, at Aarsleff kan levere en forbedring af resultatet for næste regnskabsår på hele 25-30 pct. i forhold til indeværende regnskabsår.

Stor ordremængde

Det hænger bl.a. sammen med den store ordremængde, der ifølge analytikerne i Nordea vil sikre mere effektive byggeprocesser og omkostningseffektivitet undervejs.

"Vi forventer, at Per Aarsleff slår sine egne forventninger til finansåret, men forventer også, at de nye forventninger til næste finansår vil være konservative. Per Aarsleff har lige fået ny koncerndirektør, og derfor forventer vi ikke aggressive udmeldinger om næste år. Det vil være helt naturligt for koncerndirektøren at melde lidt konservativt ud i denne situation," skriver Michael Borre, der er chefanalytiker i Nordea.

På minussiden er lønpres og materialepriser, der går opad. To datterselskaber klarer sig dårligere end moderselskabet, fremgår det.

Nordea skærer i kursmålet fra 290 til 270. Den øjeblikkelige kurs er 191, og Nordea fastholder som nævnt en købsanbefaling.

Er du privatinvestor, og søger du ny viden om aktiemarkedet? Børsen lancerer nu Facebook-gruppen Børsens Aktienetværk, hvor vi forsøger at skabe et unikt rum for seriøs aktiedebat. Lyder det interessant? Bliv medlem af gruppen her:
Andre læser dette lige nu


Børsen anbefalerForsiden lige nu


Peter Norvig fradømt retten til at være ejendomsmægler

Milliardsalg løfter kursanbefaling: Der er potentiale i Zealand Pharma ifølge analytiker

Succesfuld trekløver: Tre danske aktier i plus med over 100 pct i år

Teknisk analyse: Frygten i markedet er steget - hold dig fra disse fire aktieindeks

Home sælger erhvervskæde: Salgspris er hemmelig

Skattestyrelsen går efter bitcoin-gevinster: Har fået 2700 danske navne fra finsk skattestyrelse

Mærsk lancerer forsikringsløsning til containerfragt

EU-Domstolen fastslår: Briterne kan droppe brexit uden at spørge EU

Centerpartiet siger nej til Löfven som statsminister