USA: Signet Jewelers ses skinne i ellers røde markeder
Foto: Scanpix
Penge Af
Den amerikanske smykkekæde Signet Jewelers ventes at starte dagen ud med et kurshop, der er til at tage og føle på. I formarkedet ligger aktien til et plus på 13 pct. på kursen.

Dermed går aktien modsat tendensen, hvor de amerikanske ledende indeksfutures peger på fald på op mod 0,3 pct., efter at de amerikanske aktier sluttede onsdagen med solide plusser og satte streg under fremgangen med nye rekorder.

Det brede S&P 500-indeks steg 0,6 pct. Det var fjerde dag i træk med plus og med lukkerekord for indekset. Det samme gjorde sig gældende for teknologitunge Nasdaq, som vandt 1,0 pct., mens Dow Jones-indekset med et plus på 0,2 pct. fortsat er knap 2 pct. fra sin top sat i slutningen af januar.

Signet Jewelers, der forhandler Pandora-smykker via butikskæden Jared, klarede sig markant bedre end ventet i andet kvartal, hvor salget viste en overraskende fremgang. Salget steg med 1,7 pct. i andet kvartal i butikker, der har været åbne i mindst et år, hvilket kom bag på analytikerne, der ifølge Bloomberg News havde ventet et fald på 4,2 pct.

Signet opjusterer salgsforventningerne til hele året og venter nu en enten flad salgsvækst eller et fald på op til 1,5 pct., hvor det tidligere ventede et lavt til midt encifret procentmæssigt fald.

I hele tal venter Signet dermed en omsætning på 6,2-6,3 mia. dollar mod tidligere 5,9-6,1 mia. dollar.

Og så har Campbell Soup, som måske bedst er kendt for sine markante røde konservesdåser, sat sine internationale aktiviteter og sine friske fødevarerenhed til salg. Selskabet håber at igangsætte en plan, som kan skabe vækst på suppe- og snackmarkedet på det nordamerikanske marked.

Aktien falder 0,7 pct. i formarkedet.

/ritzau/FINANS

Andre læser dette lige nu


Børsen anbefalerForsiden lige nu


Tag på luksuriøse togture

Kronik: Jeg gik ind i politik for at føre ny energi til Europa!

Macron inviterer til sjældent pressemøde efter aflyst tale

Brødre bag Netflix-hitserien Stranger Things skal for retten for plagiat

Justitsministerium afviser at udlevere fuld Mueller-rapport

USA's demokrater vil have hele Mueller-rapporten offentliggjort

De store prisstigninger i København er sat på hold: "Euforien har lagt sig"

Dansk opfindelse kan begrænse forbrug af sprøjtegift