Aktier: Flot bankregnskab løfter ikke New York-børserne
Foto: Ritzau Scanpix
Penge Af
Bank of America, en af USA's største banker, kom pænt ud af andet kvartal med godt 10 pct. større indtjening end ventet.

Det flotte regnskab får bankens aktie til at stige 1,1 pct. i formarkedet, men optimismen breder sig ikke synderligt på Wall Street.

De tre toneangivende amerikanske aktieindeks - S&P 500, Nasdaq og Dow Jones - ligger til at åbne med meget små udsving på maksimalt 0,1 pct. mandag.

Mandagens statistik over detailsalget i USA i juni, som viste en stigning på 0,5 pct. i forhold til maj, har heller ikke påvirket aktiehumøret i væsentlig grad. Fremgangen i salget af mad, drikke, tøj og andre butiksvarer svarede nemlig til det ventede niveau ifølge en rundspørge fra Bloomberg.

Mens Bank of America, der havde større indtægter end ventet, ligger til at stige, er investorerne ikke helt så meget oppe at køre over regnskabet fra Blackrock.

Verdens største kapitalforvalter kom ellers pænt ud af andet kvartal med en indtjening per aktie på 6,66 dollar. Ifølge Bloomberg var der kun ventet 6,55 dollar per aktie. Men det takseres kun til en minimal fremgang på 0,1 pct. i formarkedet.

Streaming-tjenesten Netflix, der leverer sit kvartalsregnskab efter børstid, kan se frem til en foreløbig stigning på 0,5 pct. ifølge formarkedshandelen. Aktien faldt ellers 4,3 pct. fredag. efter en kritisk optakt til regnskabet fra Deutsche Bank. Netflix-aktien er i forvejen fordoblet i kurs år, mens S&P 500-indekset kun er steget knap 5 pct.

/ritzau/FINANS

NYT AFSNIT Hvor stor forskel er der på Socialdemokratiets og Venstres økonomiske visioner for landet, og har partierne en reel plan for, hvordan den grønne omstilling skal finansieres? Få hele analysen i podcasten "Til valg med Corydon & Co.":Abonnér på podcasten:
   


Andre læser dette lige nu


Børsen anbefalerApp lader dig afstemme firmaudgifterne i realtid

Annoncørbetalt
indhold af Eurocard

Forsiden lige nu


H&M-boss lægger ikke fingre imellem de ærlige svar: "Der har været år, hvor jeg forsøgte at være lidt pænere, men det gik ikke"

USA parat til at sortliste flere kinesiske tech-virksomheder

Peter Jørgensen ejer 26 skobutikker i Norden: På tre år har han og partneren hævet 80 mio kr i udbytte

Er det slut fredag? Theresa May har kun få dage tilbage som premierminister

Investor har haft et årligt afkast på 33 pct - her er hans strategi

Deutsche Bank-boss varsler om "hårde nedskæringer"

Ved du, hvem du vil stemme på til EP-valget? Se grupper og spidskandidater her

Socialdemokratiet vil lade afgifter stige på øl, vin og slik

Denne vin koster 260.000 kr – her er forklaringen