Penge Af
Den ro, der for øjeblikket hersker på finansmarkederne, hvor handelskrigen er gemt om ikke glemt, resulterer tirsdag i stigende renter - lig med faldende obligationskurser - og stigende aktiemarkeder.

Renten på den toneangivende tiårige danske statsobligation ligger tirsdag middag på under 0,34 pct., hvilket er knap 2 basispoint højere end mandag, hvor den ligeledes steg 2 basispoint.

Rentestigningerne i Danmark har samme størrelse som i Frankrig, Tyskland og Sverige.

Den fortsat gode stemning på aktiemarkederne giver større risikolyst.

ZEW skuffede

Dagens væsentligste nøgletal var det tyske ZEW-indeks blev offentliggjort kl. 11 og skuffede, men markedet reagerede ikke på at sortsynet er på vej tilbage i det tyske erhvervsliv.

ZEW-indeksets forventningsdel for juli faldt til minus 24,7 fra minus 16,1 måneden før. Økonomerne havde ifølge Bloomberg News kun ventet et fald til minus 18,9. Den del af ZEW-indekset, som afspejler vurderingen af den nuværende økonomiske situation, faldt ligeledes til 72,4 fra 80,6. Konsensus var ifølge Bloomberg et fald til 78,1.

Senere på dagen vil handlerne se frem mod resultatet af ugens første auktion over amerikanske statsobligationer.

Ugen byder på salg af 69 mia. dollar i segmenterne tre-, ti- og 30-årige statsobligationer, hvor de korteste kommer under hammeren tirsdag.

/ritzau/FINANS

Din medarbejder vil hellere have dig fyret - end selv at få mere i løn

Omverdens krav og forventninger til ledere er ved at ændre sig dramatisk og har resulteret i en reel ledelseskrise. Hvis ledere skal holde på dygtige medarbejdere og rekruttere talenter, så kræves der noget helt andet af en moderne leder.

Det fortæller Rasmus Hougaard, der har skrevet bogen "The mind of the leader", der bygger på research blandt 35.000 ledere verden over. Du kan opleve Rasmus Hougaard og andre internationale thought leaders på Børsens Ledelseskonference d. 30. september. Lær af de dygtigste og få konkrete værktøjer til dit eget ledelsesarbejde. Meld dig til her.

Andre læser dette lige nu


Forsiden lige nu


Godsejere får kæmpe gevinst på cannabisaktie: "At det blev så mange gange pengene igen, det havde vi ikke regnet med"

Medier: Shah ikke den eneste i udbytteskandale

Brint-direktør starter igen nyt firma: Satser 48 mio kr

Ellemann-Jensen: Løkkes velfærdsløfte gælder ikke længere

Det skal huset koste i din landsdel: "I nogle kommuner er priserne nu så høje, at et afslag på 6 pct. nærmest svarer til en årsløn"

Flexelasing er blevet stuerent

Gode råd til at investere i ure: Bliv rigere med tiden

Medie: Ilse Jacobsen har taget ulovlige million-lån