Nordnet vil være en digital bank for velhavere og pensionsopsparere
Anne Buchardt bliver 1. oktober landechef for Nordnet og forlader posten som chef for opsparing og pension i Nordea.
Foto: Linda Kastrup/Ritzau Scanpix
Nordnet er i Danmark primært kendt for at være en digital handelsplatform blandt sine over 90.000 kunder, men med ansættelsen af Anne Buchardt som ny landechef på det danske marked, skal Nordnet fremover vokse meget længere ind på bankernes grønne græsmarker.

"Nordnet er en rigtig spændende virksomhed, der bygger på en stærk digital platform med et bredt produktsortiment til attraktive priser," siger Anne Buchardt om sin kommende arbejdsplads.

"Nordnet er i Danmark primært kendt som en digital handelsplatform inden for aktier og investeringsforeninger, men i virkeligheden har Nordnet både pensions- og private banking-tilbud, og jeg vil være til at sikre, at der er flere, der opdager det," siger Anne Buchardt, der forlader Nordea efter fire år som chef for netop pension og opsparing.

"Det har været super spændende at arbejde i en organisation som Nordea med mange kompetencer, så jeg håber, at jeg tager et godt kendskab til hele opsparings-, investerings- og private banking-området med mig, ligesom jeg har fået et godt kendskab til det danske marked," siger Anne Buchardt.

Det er endnu for tidligt for den kommende landechef at tale om vækstambitionernes niveau, men hun understreger, at Nordnet skal fortsætte sin vækst og i særdeleshed inden for pension og private banking.

Anne Buchardt tiltræder som ny landechef 1. oktober 2018, efter at finske Niklas Odenwall har valgt at søge nye udfordringer.

NY PODCAST Børsen Morgenbriefing giver dig et hurtigt overblik over dagens vigtigste erhvervshistorier. På fem minutter gør vi dig klar til arbejdsdagen med en kort nyhedsgennemgang, en opdatering på aktiemarkederne og et kig på dagens vigtigste historie. Find podcasten på din foretrukne podcastafspiller.

Abonnér:
   

Andre læser dette lige nu


Børsen anbefalerForsiden lige nu


2,5 mia. skal udbygge lufthavns førerposition

Kvinder udgør under 10 pct. i byggebranchen: Otte råd skal fordoble antallet

Aktier: Ny handelsbekymring sendte markedet længere ned

Regeringen vil sikre at briter kan blive i Danmark efter brexit

Storkoncerner følger handelskrigen: "Der er selvfølgelig en forventning om, at vi kommer til at mærke det"

Grundfos mærker Alibaba-effekten: Kunder forventer bedre service

G4S: Indgår forlig i USA - betaler op til 130 mio dollar

Det holder analytikeren øje med onsdag

Prisen på Sallings millionhandel var hemmelig: Har betalt 205 mio. kr. for Fætter BR-ruiner