Nordnet vil være en digital bank for velhavere og pensionsopsparere
Anne Buchardt bliver 1. oktober landechef for Nordnet og forlader posten som chef for opsparing og pension i Nordea.
Foto: Linda Kastrup/Ritzau Scanpix
Nordnet er i Danmark primært kendt for at være en digital handelsplatform blandt sine over 90.000 kunder, men med ansættelsen af Anne Buchardt som ny landechef på det danske marked, skal Nordnet fremover vokse meget længere ind på bankernes grønne græsmarker.

"Nordnet er en rigtig spændende virksomhed, der bygger på en stærk digital platform med et bredt produktsortiment til attraktive priser," siger Anne Buchardt om sin kommende arbejdsplads.

"Nordnet er i Danmark primært kendt som en digital handelsplatform inden for aktier og investeringsforeninger, men i virkeligheden har Nordnet både pensions- og private banking-tilbud, og jeg vil være til at sikre, at der er flere, der opdager det," siger Anne Buchardt, der forlader Nordea efter fire år som chef for netop pension og opsparing.

"Det har været super spændende at arbejde i en organisation som Nordea med mange kompetencer, så jeg håber, at jeg tager et godt kendskab til hele opsparings-, investerings- og private banking-området med mig, ligesom jeg har fået et godt kendskab til det danske marked," siger Anne Buchardt.

Det er endnu for tidligt for den kommende landechef at tale om vækstambitionernes niveau, men hun understreger, at Nordnet skal fortsætte sin vækst og i særdeleshed inden for pension og private banking.

Anne Buchardt tiltræder som ny landechef 1. oktober 2018, efter at finske Niklas Odenwall har valgt at søge nye udfordringer.


Er du privatinvestor, og søger du ny viden om aktiemarkedet? Børsen lancerer nu Facebook-gruppen Børsens Aktienetværk, hvor vi forsøger at skabe et unikt rum for seriøs aktiedebat. Lyder det interessant? Bliv medlem af gruppen her:
Andre læser dette lige nu


Børsen anbefalerForsiden lige nu


Danske Banks whistleblower står frem med navn: Var chef for Danske Banks baltiske handelsaktiviteter

Analyse: Han serverer bank på et sølvfad for en fjendtlig overtagelse

Medie: Danske Bank brød også hvidvaskregler i Norge

Kina vil sænke importtariffer på 1585 produkter fra november

Brøndby-boss efter lån fra storaktionær: "Det er nemmere og sikkert også hurtigere end at tage den dialog med banken"

Tesla Model S 75D bliver 383.920 kr dyrere i 2019 med klimarådets anbefalinger: Se hvordan de vil ramme udvalgte elbiler

Storaktionær afviser ikke flere frasalg efter salg til Spar Nord: "Som børsnoteret virksomhed er man til salg hver dag"

Aktiestatus: Udenlandsk interesse for Pandora presser kursen op

Analyse: Han er den nye Danske Bank-boss, medmindre...