Investorerne strømmer til børsbaby - Agillic overtegnet med 33 pct.
Investorerne er baseret på overtegningen vilde med Agillic, her ses Rasmus Houlind (tv), chefstrateg i Agillic og Jesper Valentin, adm. direktør.
Foto: Arkivfoto: Peter-Emil Witt
Interessen for at tegne aktier i det danske techselskab Agillic har været så stor, at selskabet netop melder om en overtegning på 33,22 pct.

Agillic har første handelsdag på Nasdaq Copenhagen First North 22. marts.

Overtegningen betyder, at ikke alle investorer får opfyldt deres ønsker.

Ordrer til og med 300.000 kr. er blevet reduceret med 37,85 pct. af det beløb, som overstiger minimumstegningsbeløbet på 3800 kr., oplyser Agillic i en meddelelse.

Ligesom alle ordrer over 300.000 kr. "er reduceret på selskabets individuelle vurdering".

Derimod vil de 63 investorer, der forud for tegningsperioden har afgivet bindende forhåndstilsagn om at tegne i alt 387.040 af de udbudte aktier, få fuld tildeling, og en af dem er it-iværksætteren Morten Strunge.

Ydmyg over tillid

"Børsnoteringen er gået over al forventning, og selv om det altid er bedst at tale på egne vegne, tør jeg alligevel sige, at både ledelse og medarbejdere er ydmyge over den tillid, alle de nye aktionærer har givet os," udtaler adm. direktør, Jesper Valentin.

"Den teknologiske udvikling er i dag forudsætningen for forandringer, og Agillic platformen hjælper i dag mange virksomheder, så de med deres markedsføring og kommunikation kan være vedkommende og relevante," siger Jesper Valentin om Agillic, der på abonnementbasis sælger en cloudbaseret softwareplatform til marketing.

Agillic har pga. overtegningen fået solgt samtlige 973.684 aktier i udbud til 38 kr. og opnår dermed et bruttoprovenue på 37 mio. kr.

Free float, det vil sige, hvor mange aktier, der vil kunne handles frit på den danske minibørs, bliver 12 pct., oplyser selskabet, ligesom der er blevet tildelt Agillic-aktier til i alt 1106 aktiedepoter.NY PODCAST Børsen Morgenbriefing giver dig et hurtigt overblik over dagens vigtigste erhvervshistorier. På fem minutter gør vi dig klar til arbejdsdagen med en kort nyhedsgennemgang, en opdatering på aktiemarkederne og et kig på dagens vigtigste historie. Find podcasten på din foretrukne podcastafspiller.

Abonnér:
   

Andre læser dette lige nu


Børsen anbefalerForsiden lige nu


Trump giver Barr grønt lys til at offentliggøre Rusland-rapport

Aktier: Recessionsfrygt sendte Pandora og Ambu ned

Theresa May: Ikke nok opbakning til at holde tredje afstemning om brexit-aftale

Datatilsynet politianmelder taxiselskab og indstiller dem til millionbøde

USA: Rød åbning med bankaktierne i mindre optur

Ejere af hvidvaskanmeldt minibank: Københavns Andelskasse ville være en sund bank, hvis vi havde fået lov til at rydde op

Zealand-boss: Alexion-aftale kan være over 13 mia. kr. værd

Nilfisk indgår samarbejde med udvikler af kunstig intelligens

Vestager straffer Nike for at styre salg af fodboldtrøjer