Investorerne strømmer til børsbaby - Agillic overtegnet med 33 pct.
Investorerne er baseret på overtegningen vilde med Agillic, her ses Rasmus Houlind (tv), chefstrateg i Agillic og Jesper Valentin, adm. direktør.
Foto: Arkivfoto: Peter-Emil Witt
Interessen for at tegne aktier i det danske techselskab Agillic har været så stor, at selskabet netop melder om en overtegning på 33,22 pct.

Agillic har første handelsdag på Nasdaq Copenhagen First North 22. marts.

Overtegningen betyder, at ikke alle investorer får opfyldt deres ønsker.

Ordrer til og med 300.000 kr. er blevet reduceret med 37,85 pct. af det beløb, som overstiger minimumstegningsbeløbet på 3800 kr., oplyser Agillic i en meddelelse.

Ligesom alle ordrer over 300.000 kr. "er reduceret på selskabets individuelle vurdering".

Derimod vil de 63 investorer, der forud for tegningsperioden har afgivet bindende forhåndstilsagn om at tegne i alt 387.040 af de udbudte aktier, få fuld tildeling, og en af dem er it-iværksætteren Morten Strunge.

Ydmyg over tillid

"Børsnoteringen er gået over al forventning, og selv om det altid er bedst at tale på egne vegne, tør jeg alligevel sige, at både ledelse og medarbejdere er ydmyge over den tillid, alle de nye aktionærer har givet os," udtaler adm. direktør, Jesper Valentin.

"Den teknologiske udvikling er i dag forudsætningen for forandringer, og Agillic platformen hjælper i dag mange virksomheder, så de med deres markedsføring og kommunikation kan være vedkommende og relevante," siger Jesper Valentin om Agillic, der på abonnementbasis sælger en cloudbaseret softwareplatform til marketing.

Agillic har pga. overtegningen fået solgt samtlige 973.684 aktier i udbud til 38 kr. og opnår dermed et bruttoprovenue på 37 mio. kr.

Free float, det vil sige, hvor mange aktier, der vil kunne handles frit på den danske minibørs, bliver 12 pct., oplyser selskabet, ligesom der er blevet tildelt Agillic-aktier til i alt 1106 aktiedepoter.

Andre læser dette lige nu


Forsiden lige nu


Kapitalfond skyder millioner i hurtigtvoksende norsk frisørgigant: Direktør vil gøre frisørkæde til den største i Danmark

Dansk digital HR-platform rejser tocifret millionbeløb

Trumps Kina-tweets rykker markedet: "Man kan godt have ham mistænkt for at byde ind med positive ting, når markedet går lidt nedad"

BMW 3-serien overgår sig selv: Masser af power og 17 km/l i snit

It-ekspert om sexafpresning: Slet mail uden beviser

Britisk finansminister vil gå af i protest mod Boris Johnson

Sol, sand og en 1,5 billion dollar offshore økonomi: De Britiske Jomfruøer kæmper mod gennemsigtighed

Ugen der kommer: Mays afløser overtager Downing Street 10

S-regeringen vil give alle flygtninge gratis uddannelse