Investorerne strømmer til børsbaby - Agillic overtegnet med 33 pct.
Investorerne er baseret på overtegningen vilde med Agillic, her ses Rasmus Houlind (tv), chefstrateg i Agillic og Jesper Valentin, adm. direktør.
Foto: Arkivfoto: Peter-Emil Witt
Interessen for at tegne aktier i det danske techselskab Agillic har været så stor, at selskabet netop melder om en overtegning på 33,22 pct.

Agillic har første handelsdag på Nasdaq Copenhagen First North 22. marts.

Overtegningen betyder, at ikke alle investorer får opfyldt deres ønsker.

Ordrer til og med 300.000 kr. er blevet reduceret med 37,85 pct. af det beløb, som overstiger minimumstegningsbeløbet på 3800 kr., oplyser Agillic i en meddelelse.

Ligesom alle ordrer over 300.000 kr. "er reduceret på selskabets individuelle vurdering".

Derimod vil de 63 investorer, der forud for tegningsperioden har afgivet bindende forhåndstilsagn om at tegne i alt 387.040 af de udbudte aktier, få fuld tildeling, og en af dem er it-iværksætteren Morten Strunge.

Ydmyg over tillid

"Børsnoteringen er gået over al forventning, og selv om det altid er bedst at tale på egne vegne, tør jeg alligevel sige, at både ledelse og medarbejdere er ydmyge over den tillid, alle de nye aktionærer har givet os," udtaler adm. direktør, Jesper Valentin.

"Den teknologiske udvikling er i dag forudsætningen for forandringer, og Agillic platformen hjælper i dag mange virksomheder, så de med deres markedsføring og kommunikation kan være vedkommende og relevante," siger Jesper Valentin om Agillic, der på abonnementbasis sælger en cloudbaseret softwareplatform til marketing.

Agillic har pga. overtegningen fået solgt samtlige 973.684 aktier i udbud til 38 kr. og opnår dermed et bruttoprovenue på 37 mio. kr.

Free float, det vil sige, hvor mange aktier, der vil kunne handles frit på den danske minibørs, bliver 12 pct., oplyser selskabet, ligesom der er blevet tildelt Agillic-aktier til i alt 1106 aktiedepoter.

Gå ikke glip af den vigtigste begivenhed for beslutningstagere i 2020

Børsen Impact 2020 samler Børsens redaktører de danske beslutningstagere på øverste niveau til en årlig opdatering på det danske og globale erhvervspolitiske, økonomiske og finansielle klima. Mød dem, der sætter dagsordenen og styrer, hvad der rammer dit skrivebord i de kommende år.

Har du fået din invitation?

Ledelse


Andre læser dette lige nu


Børsen anbefalerForsiden lige nu


Løber vi aldrig tør for energi? Altså aldrig, aldrig?

Pape ærgrer sig over melding fra Ellemann: "Det er jo den endegyldige kapitulation til det socialdemokratiske velfærdssamfund"

Niels Thygesen tror ikke på krisesnak: Alting peger mod højere vækst i Europa næste år

Efter afdækning: Aarhusianske webshopejere fortsætter med falske anmeldelser, stjålne videoer og høje førpriser

Boligejere kan minimere risikoen med overset trick - men få kender til det

Ugen der kommer: Demant med status efter stort hackerangreb

Efterårets farver forfører i Upstate New York

Ellemann afviser kritik af uklar formandstale

Til middag hos Karen Blixen