Investorerne strømmer til børsbaby - Agillic overtegnet med 33 pct.
Investorerne er baseret på overtegningen vilde med Agillic, her ses Rasmus Houlind (tv), chefstrateg i Agillic og Jesper Valentin, adm. direktør.
Foto: Arkivfoto: Peter-Emil Witt
Interessen for at tegne aktier i det danske techselskab Agillic har været så stor, at selskabet netop melder om en overtegning på 33,22 pct.

Agillic har første handelsdag på Nasdaq Copenhagen First North 22. marts.

Overtegningen betyder, at ikke alle investorer får opfyldt deres ønsker.

Ordrer til og med 300.000 kr. er blevet reduceret med 37,85 pct. af det beløb, som overstiger minimumstegningsbeløbet på 3800 kr., oplyser Agillic i en meddelelse.

Ligesom alle ordrer over 300.000 kr. "er reduceret på selskabets individuelle vurdering".

Derimod vil de 63 investorer, der forud for tegningsperioden har afgivet bindende forhåndstilsagn om at tegne i alt 387.040 af de udbudte aktier, få fuld tildeling, og en af dem er it-iværksætteren Morten Strunge.

Ydmyg over tillid

"Børsnoteringen er gået over al forventning, og selv om det altid er bedst at tale på egne vegne, tør jeg alligevel sige, at både ledelse og medarbejdere er ydmyge over den tillid, alle de nye aktionærer har givet os," udtaler adm. direktør, Jesper Valentin.

"Den teknologiske udvikling er i dag forudsætningen for forandringer, og Agillic platformen hjælper i dag mange virksomheder, så de med deres markedsføring og kommunikation kan være vedkommende og relevante," siger Jesper Valentin om Agillic, der på abonnementbasis sælger en cloudbaseret softwareplatform til marketing.

Agillic har pga. overtegningen fået solgt samtlige 973.684 aktier i udbud til 38 kr. og opnår dermed et bruttoprovenue på 37 mio. kr.

Free float, det vil sige, hvor mange aktier, der vil kunne handles frit på den danske minibørs, bliver 12 pct., oplyser selskabet, ligesom der er blevet tildelt Agillic-aktier til i alt 1106 aktiedepoter.


Er du privatinvestor, og søger du ny viden om aktiemarkedet? Børsen lancerer nu Facebook-gruppen Børsens Aktienetværk, hvor vi forsøger at skabe et unikt rum for seriøs aktiedebat. Lyder det interessant? Bliv medlem af gruppen her:
Andre læser dette lige nu


Børsen anbefalerForsiden lige nu


Peter Norvig fradømt retten til at være ejendomsmægler

Milliardsalg løfter kursanbefaling: Der er potentiale i Zealand Pharma ifølge analytiker

Succesfuld trekløver: Tre danske aktier i plus med over 100 pct i år

Teknisk analyse: Frygten i markedet er steget - hold dig fra disse fire aktieindeks

Home sælger erhvervskæde: Salgspris er hemmelig

Skattestyrelsen går efter bitcoin-gevinster: Har fået 2700 danske navne fra finsk skattestyrelse

Mærsk lancerer forsikringsløsning til containerfragt

EU-Domstolen fastslår: Briterne kan droppe brexit uden at spørge EU

Centerpartiet siger nej til Löfven som statsminister