USA-aktier: Apple sender super-kraftig computer på gaden torsdag
Foto: Scanpix
Penge Af
Store Apple lancerer torsdag en ny meget kraftig computer, den længe ventede nye imac. Det løftede selskabet sløret for i dag i en mail til kunder.

Alligevel faldt æble-aktien med 0,6 pct. - måske fordi computeren tidligere er lovet på gaden i september, måske fordi prisen også er til den stærke side: 1 dollar fra 5000 dollar eller op mod 32.000 dkr.

Der er tale om Apple hidtil mest kraftige computer, oplyser CNBC. Det skal så vise sig om den stærke maskine kan løfte Apple-aktien igen. Siden nytår er den steget med tæt på 50 pct.

Samlet var udviklingen i de amerikanske aktieindeks i dag lidt blandet. Dow Jones steg med 0,5 pct., S&P faldt med 0,2 pct., mens Nasdaq faldt - også med 0,2 pct.

Herhjemme forlod topchefen for Fætter BR og Toys'r'us, Søren Torp Laursen, i dag sit job. Et kun få dage gammelt regnskab gav stort underskud bl. a. på grund af dårlig julehandel og it-problemer. I USA har Lego-konkurrenten i legetøjsbranchen Mattel også problemer. Den aktie faldt som en af dagens store tabere med op mod  5 pct. 


Er du privatinvestor, og søger du ny viden om aktiemarkedet? Børsen lancerer nu Facebook-gruppen Børsens Aktienetværk, hvor vi forsøger at skabe et unikt rum for seriøs aktiedebat. Lyder det interessant? Bliv medlem af gruppen her:
Andre læser dette lige nu


Børsen anbefalerForsiden lige nu


USA: Zig-zag-kursen fortsætter på det amerikanske aktiemarked

Danske Bank får svært ved at finde topchef: "Kandidaterne skal være 100 pct. skudsikre, og listen er nok ikke blevet længere efter det her"

Løkke om brexit: "Der skal findes en tredje vej frem og det kræver noget kreativitet

Niels Lunde: Ole Andersen har udspillet sin rolle

Overblik: Derfor er den irske grænse et brexit-problem

Hvidvaskkunder købte pels for flere millioner i dansk selskab

May: Brexit-aftale kan landes inden for dage eller uger

Kometkarrieren sikrede ham landets næstdyreste hus: Nu er Danske Banks kronprins dumpet