Aktier: Usikker stemning frem mod åbningen i USA
Foto: Loic Venance/Scanpix
Penge Af
Stemningen er tvetydig blandt de amerikanske aktiehandlere op til markedsåbningen torsdag eftermiddag.

Futures for de tre store indeks handles med små, men forskelligt rettede udsving. Nasdaq-futuren stiger 0,2 pct., og S&P 500-futuren handles lige under status quo, mens Dow Jones-futuren falder 0,2 pct.

Generelt er stemningen præget af især udviklingen i forhandlingerne i Kongressen om præsident Donald Trumps skattereform, efter at Senatets forslag ikke fjernede virksomhedernes minimumsskat, sådan som forslaget fra Repræsentanterne Hus gør det.

Selskabsspecifikt er der opmærksomhed til handelsplatformen Amazon, efter at finanshuset Cowen har løftet kursmålet for aktien og gentaget sin købsanbefaling. Aktien stiger 0,5 pct. i formarkedet.

Og fra General Electric er det bekræftet, at konglomeratet vil reducere antallet af ansatte i energidivisionen i Tyskland og Schweiz med henholdsvis 1600 ansatte og 1400 ansatte, og det bidrager til en stigning på 0,3 pct. i formarkedet.

Atletikbeklædningsselskabet Lululemon har fremlagt positivt overraskende kvartalstal, som belønnes med et løft på 9,2 pct. op til handelsstart.

/ritzau/FINANS


Er du privatinvestor, og søger du ny viden om aktiemarkedet? Børsen lancerer nu Facebook-gruppen Børsens Aktienetværk, hvor vi forsøger at skabe et unikt rum for seriøs aktiedebat. Lyder det interessant? Bliv medlem af gruppen her:
Andre læser dette lige nu


Børsen anbefalerForsiden lige nu


Staten skylder investorer milliarder efter udbytteskandale: "Det er en aktiv politisk beslutning, som jeg står på mål for"

Hvidvaskjæger vil have Nordea undersøgt for hvidvask i milliardklassen

USA: Stærk aktietirsdag - alle tre ledende indeks skyder mere end 2 pct i vejret

Netflix til vejrs i eftermarkedet på stærkt kvartalsregnskab

Første grundsalg på plads: Nu bliver Aalborgs nye kæmpebydel til virkelighed

Huawei vil være nummer ét: Ny smartphone kan oplade andre telefoner

App-selskab med store vækstambitioner opkøber dansk spiller

USA: Plusser over hele linjen midt på dagen - Nasdaq Composite oppe med mere end 2 pct.

C25 sætter rekord: Største stigning i indeksets knap etårige historie