Penge Af
Britiske Provident Financials investorer er blevet nervøse, efter at det britiske finanstilsyn, FCA, har igangsat en undersøgelse af en af selskabets finansieringsforretninger.

I hvert fald dykker selskabets aktie 13 pct. tirsdag formiddag på børsen i London, og dermed dumper den ned i bunden af det fælleseuropæiske Stoxx 600-indeks.

Ifølge Bloomberg News undersøges Moneybarn, der ejes af Provident Financial og beskæftiger sig med finansiering af biler.

Finanstilsynet undersøger divisionen og herunder de processer, som den anvender til at vurdere kundens evne til at betale og behandlingen af kunder i økonomiske vanskeligheder, skriver selskabet i en meddelelse.

Tidligere i år offentliggjorde Provident Financial også, at der var igangsat en undersøgelse af selskabets kreditkortdivision.

/ritzau/FINANS


Er du privatinvestor, og søger du ny viden om aktiemarkedet? Børsen lancerer nu Facebook-gruppen Børsens Aktienetværk, hvor vi forsøger at skabe et unikt rum for seriøs aktiedebat. Lyder det interessant? Bliv medlem af gruppen her:
Andre læser dette lige nu


Børsen anbefalerForsiden lige nu


Staten skylder investorer milliarder efter udbytteskandale: "Det er en aktiv politisk beslutning, som jeg står på mål for"

Hvidvaskjæger vil have Nordea undersøgt for hvidvask i milliardklassen

USA: Stærk aktietirsdag - alle tre ledende indeks skyder mere end 2 pct i vejret

Netflix til vejrs i eftermarkedet på stærkt kvartalsregnskab

Første grundsalg på plads: Nu bliver Aalborgs nye kæmpebydel til virkelighed

Huawei vil være nummer ét: Ny smartphone kan oplade andre telefoner

App-selskab med store vækstambitioner opkøber dansk spiller

USA: Plusser over hele linjen midt på dagen - Nasdaq Composite oppe med mere end 2 pct.

C25 sætter rekord: Største stigning i indeksets knap etårige historie