Penge Af
De grønne takter fortsætter torsdag ved åbningen af de amerikanske aktiemarkeder. Dow Jones stiger med 0,1 pct. og er endnu en gang i rekord, og de to øvrige indeks, S&P 500 og Nasdaq, starter ligeledes dagen med et plus på 0,1 pct.

Den amerikanske detailkæde Target stiger med 2,9 pct. i de første handler til 52,34 dollar. Kæden kom med opjusterede forventningerne til andet kvartal, inden markederne åbnede - og en forventning om et bedre regnskab end ventet sker på grund af mere salg. Kvartalsregnskabet offentliggøres 16. august.

Target har meddelt, at overskuddet per aktie vil ende i den høje ende af det udmeldte interval på 95-115 cent. Analytikere hos Bloomberg venter 106 cent.

Også Snap INC, der ejer Snapchat, lægger an til en god dag. Den amerikanske investeringsbank Stifel har hævet anbefalingen på aktien til "køb" fra "hold" og venter, at aktien vil nå op på en stykpris på 22 dollar indenfor det næste år.

Der er endnu et stykke vej til den pris per aktie, selv om Snap stiger med 3,4 pct. til 15,75 dollar.

Og så har smykkeselskabet Tiffany & Co ansat Alessandro Bogliolo som ny administrerende direktør. Han har hidtil været topchef for tøj- og accessoriesmærket Diesel. Og det falder i investorernes smag, der sender aktien op med 2,2 pct. til 94,45 dollar i de første handler.

I den modsatte retning går Delta Airlines. Luftfartsselskabet er kommet med et skuffende regnskab for andet kvartal, der dykkede under estimaterne ifølge Bloomberg News. Den justerede indtjening per aktie lød i kvartalet på 1,64 dollar mod ventede 1,66 dollar.

Aktien dropper med 2,9 pct. til 53,88 dollar.

/ritzau/FINANS

Andre læser dette lige nu


Børsen anbefalerForsiden lige nu


Tag på luksuriøse togture

Kronik: Jeg gik ind i politik for at føre ny energi til Europa!

Macron inviterer til sjældent pressemøde efter aflyst tale

Brødre bag Netflix-hitserien Stranger Things skal for retten for plagiat

Justitsministerium afviser at udlevere fuld Mueller-rapport

USA's demokrater vil have hele Mueller-rapporten offentliggjort

De store prisstigninger i København er sat på hold: "Euforien har lagt sig"

Dansk opfindelse kan begrænse forbrug af sprøjtegift