USA: Endnu en grøn dag i sigte med Target og Snap i fokus
Foto: Lucas Jackson/Scanpix
Penge Af
De milde vinde ser ud til fortsat at blæse gennem New York og ramme de finansielle markeder torsdag, når handlen sættes i gang torsdag.

Futures på de tre ledende indeks ligger i plus - Dow Jones omend lige godt og vel, mens S&P 500 ligger til at stige med 0,1 pct. fra start, mens Nasdaq ser ud til at starte 0,2 pct. højere. Dermed fortsætter de gode takter fra onsdag, hvor Dow Jones gik i rekord i indeks 21.532,14.

Det var chefen for den amerikanske centralbank, Janet Yellen, der var omdrejningspunktet, da hun i en tale til Kongressen signalerede en "gradvis" stramning af pengepolitikken og en "gradvis" afvikling af forbundsbankens massive balance.

Inden handlen går i gang torsdag, har den amerikanske detailhandelskæde Target opjusteret forventningerne til andet kvartal, som der offentliggøres regnskab for 16. august. Target venter, at overskuddet per aktie ender i den høje ende af det udmeldte interval på 95-115 cent. Analytikere hos Bloomberg venter 106 cent.

Opjusteringen skyldes stigende salg i kvartalets første to måneder. Og en aktie i Target stiger 5,2 pct. i formarkedet til 53,50 dollar

Også Snap INC, der ejer Snapchat, stiger forud for åbningen. Den amerikanske investeringsbank Stifel har hævet anbefalingen på aktien til "køb" fra "hold" og venter, at aktien vil nå op på en stykpris på 22 dollar indenfor det næste år.

Snap stiger med 2,6 pct. til 15,64 dollar.

I den modsatte retning går Delta Airlines. Luftfartsselskabet er kommet med et skuffende regnskab for andet kvartal, der dykkede under estimaterne ifølge Bloomberg News. Den justerede indtjening per aktie lød i kvartalet på 1,64 dollar mod ventede 1,66 dollar.

Aktien dropper med 2,5 pct. i formarkedet til 54,10 dollar.

/ritzau/FINANS

Andre læser dette lige nu


Børsen anbefalerForsiden lige nu


Splittelse hos Demokraterne efter Muellers Trump-rapport: Præsidentkandidat kræver rigsretssag

Den dag Peter Engberg blev topchef i Nykredit, meddelte han bestyrelsen, at han ville stoppe, når han fyldte 60

Kunsten at slippe væk fra skyskrabernes skygger

Reportage: I Essen mødes verdens fineste biler

Mindst 190 er dræbt ved bombemassakrer i Sri Lanka

Børn er beviset på kærlighed: Hvad bliver der af kærligheden, hvis børnene pludselig ikke er der længere?

God weekend med Adam Aamann

Tag på luksuriøse togture