USA: Gassen er gået af rekord-ballonen på Wall Street
Foto: Mike Segar/Scanpix
Penge Af
Handlen med aktier i USA er onsdag indledt med negative fortegn.

S&P 500-indekset og Nasdaq-indekset er åbnet med fald på henholdsvis 0,1 og 0,2 pct. Og samtidig ser gassen ud til at være gået af ballonen for Dow Jones-indekset i denne omgang.

Dow Jones, som blandt andet omfatter General Electric og Boeing, lukkede i rekord såvel mandag som tirsdag, men har indledt onsdagens handel med en tilbagegang på 0,1 pct.

På selskabssiden er der blandt andet fokus på telegiganten AT&T og underholdningskoncernen Time Warner. De to selskabers topchefer skal en time efter børsåbning stå skoleret i Kongressen i en høring omkring deres gigantiske fusion til 85 mia. dollar.

Efter nytår risikerer de to bosser også at skulle mødes med kommende præsident Donald Trump, som har sagt, at sammensmeltningen vil lægge for meget magt i for få hænder.

AT&T-aktien stiger med 0,4 pct., mens Time Warner-aktien sætter sig 0,1 pct. i den indledende handel.

Kaffekæden Starbucks planlægger at åbne omkring 12.000 nye caféer rundt om i verden frem mod 2012. Dermed kommer det samlede antal caféer op på 37.000. Meldingen kommer fra kaffekæmpens investordag onsdag.

Det sker, mindre end en uge efter at administrerende direktør Howard Schultz bebudede, at han fratræder sin post næste år.

Starbucks-aktien stiger med 0,3 pct.

Datalagerproducenten Western Digital har løftet sine forventninger efter at have forlænget en licensaftale med Samsung. Aktien hopper frem med 5,3 pct.

Restaurantkæden Dave & Buster's har fremlagt et stærkt regnskab for tredje kvartal 2016/17, der overgik forventningerne til både bund- og toplinjen og har samtidig opjusteret sine forventninger til såvel salget som indtjeningen i 2017.

Aktien stiger 12,6 pct.

Efter børslukning fremlægger Costco, H&R Block og Lululemon deres seneste regnskaber.

/ritzau/FINANS

Gå ikke glip af den vigtigste begivenhed for beslutningstagere i 2020

Børsen Impact 2020 samler Børsens redaktører de danske beslutningstagere på øverste niveau til en årlig opdatering på det danske og globale erhvervspolitiske, økonomiske og finansielle klima. Mød dem, der sætter dagsordenen og styrer, hvad der rammer dit skrivebord i de kommende år.

Har du fået din invitation?

Ledelse


Andre læser dette lige nu


Børsen anbefalerForsiden lige nu


Boligejere kan minimere risikoen med overset trick - men få kender til det

Maersk.com omsætter for 135 milliarder: "Det er et af verdens største websites"

Strøm er perfekt til en Bentley

Socialt fodboldnetværk runder vigtig milepæl med en mio brugere

Arktisk eventyr med kurs mod nord

Løkke med et sidste svirp til Venstres medlemmer: Nogen er nødt til at forstå, at vores bagland i dag er andet og mere end jer

Helle Ib: Tre ting er værd at hæfte sig ved i Ellemanns første landsmødetale

Redaktionens favoritter: Det optager redaktionen

Mærsk-topchef overvejer ny ledelsesstruktur efter Toft-afgang