Penge Af
Det tyder på, at det bliver med små fald, når der åbnes for handlen med aktier på Wall Street onsdag.

Futures indikerer, at S&P 500-indekset og Nasdaq-indekset vil åbne med en beskeden tilbagegang på mellem 0,1 og 0,2 pct.

Samtidig ser gassen ud til at gå af ballonen for Dow Jones-indekset i denne omgang.

Dow Jones, som blandt andet omfatter General Electric og Boeing, lukkede i rekord såvel mandag som tirsdag, men ligger også til en lille tilbagegang onsdag, hvis man skæver til handlen med futures.

På selskabssiden er der blandt andet fokus på telegiganten AT&T og underholdningskoncernen Time Warner. De to selskabers topchefer skal en time efter børsåbning stå skoleret i Kongressen i en høring omkring deres gigantiske fusion til 85 mia. dollar.

Efter nytår risikerer de to bosser også at skulle mødes med kommende præsident Donald Trump, som har sagt, at sammensmeltningen vil lægge for meget magt i for få hænder.

AT&T-aktien stiger 0,2 pct., mens Time Warner-aktien ligger uændret i det amerikanske formarked.

Kaffekæden Starbucks holder onsdag investordag. Det sker, mindre end en uge efter at administrerende direktør Howard Schultz bebudede, at han fratræder sin post næste år.

Starbucks-aktien falder 0,5 pct. i formarkedet.

Datalagerproducenten Western Digital har løftet sine forventninger efter at have forlænget en licensaftale med Samsung. Aktien stiger med 4,5 pct.

Restaurantkæden Dave & Buster's har fremlagt et stærkt regnskab for andet kvartal 2016/17 og opjusteret sine forventninger til omsætningen i 2017. Aktien hopper 12,7 pct. frem.

Efter børslukning fremlægger Costco, H&R Block og Lululemon deres seneste regnskaber.

/ritzau/FINANS

NY SÆSON Gå til bords med Børsens gastronomiredaktør, når han bryder brød med kokke, vinfolk, restauratører og andre fagfolk til en snak om både deres egen og andres mad og vin. Det bliver appetitvækkende og nørdet. Men ikke kedeligt.

AFSNIT 16: Redzepi har for længst opnået verdensberømmelse for såvel restauranten, sig selv og den danske gastronomi, og for første gang siden Nomas åbning i 2004 har stjernekokken fået fuld kontrol over virksomheden. En virksomhed, som i dag er noget helt andet, end det Redzepi stævnede ud for at skabe.

Førstepladsen på The Worlds 50 Best Restaurants-listen cementerede Nomas globale kultstatus, og selvom førstepladsen gled Noma af hænde og en nedtur begyndte, så vendte Noma i 2019 tilbage på listen helt oppe blandt de øverste placeringer.

Men hvordan sørger Redzepi for, at hans stab fortsat innoverer og leverer den ypperste gastronomiske oplevelse for gæsterne? En del af svaret ligger i de otte ansatte, som udelukkende er ansat til at finde på nyt i test- og fermenteringskøkkenet.

Abonnér:
   

Ledelse


Andre læser dette lige nu


Børsen anbefalerForsiden lige nu


Usikkerhed skaber salgsboom for ældre skibe

Transportminister åbner for dansk flyafgift

Den amerikanske centralbank fastholder renten

Skal du have en firmabil? Så stiger din skat 3800 kr

Vismænd dropper analyse af dansk økonomi efter udflytning til Horsens: "Vi er gået lidt for meget på kompromis i de senere rapporter"

Analyse: Polack har en sidste chance i 2020

Nestlé sælger isforretning i USA: Vil skabe global leder i industrien

Markedet lukker: Genmab sank i rødt indeks

Vild kursudvikling på dansk aktie: Er steget 976 pct på syv måneder