USA: Twitter dykker i negativ åbning
Foto: Brendan Mcdermid/Scanpix
Penge Af
Som ventet indleder de amerikanske aktier torsdagens handel i et let negativt terræn, efter at onsdag bød på små stigninger.

Alle tre toneangivende indeks kan notere sig mindre fald. Det brede S&P 500-indeks falder 0,2 pct. til 2156,60, mens de tunge aktier i Dow Jones falder 0,2 pct. til 18.252,08, og Nasdaq-papirerne ligeledes falder godt 0,2 pct. til 4871,26 torsdag.

Blandt enkeltaktierne er opmærksomheden rettet mod Twitter-aktien, der falder 16,5 pct., efter rygter om, at Google alligevel ikke er interesseret i at købe det sociale medieselskab.

Google bad ifølge Bloomberg News i sidste måned Lazard om at undersøge mulighederne for at afgive et tilbud på Twitter.

Også Salesforce.com og Walt Disney har ifølge det finansielle nyhedsbureau anmodet banker om at se nærmere på Twitter som muligt opkøbsemne.

Den amerikanske detailhandelskæde Wal-Mart oplever også fald, efter den ifølge Bloomberg News har udmeldt, at den venter en "relativ flad" udvikling i indtjeningen i næste regnskabsår, der slutter i januar 2018.

For indeværende regnskabsår venter selskabet uændret en indtjening på 4,15-4,35 dollar per aktie. Analytikere adspurgt af Bloomberg News havde estimeret, at Wal-Mart i næste regnskabsår ville kunne nå 4,47 dollar per aktie i overskud.

Wal-Mart-aktien falder 2,6 pct.

Inden aktieåbningen blev de ugentlige tal for nytilmeldte ledige i USA offentliggjort forud for fredagens vigtige arbejdsmarkedsrapport. De overraskede positivt og viste, at 249.000 amerikanere meldte sig som førstegangsledige i sidste uge. Ifølge estimater indsamlet af Bloomberg News var der blandt økonomerne i snit ventet 256.000 nye ledige.

/ritzau/FINANS

NYT AFSNIT Hvor stor forskel er der på Socialdemokratiets og Venstres økonomiske visioner for landet, og har partierne en reel plan for, hvordan den grønne omstilling skal finansieres? Få hele analysen i podcasten "Til valg med Corydon & Co.":Abonnér på podcasten:
   


Andre læser dette lige nu


Børsen anbefalerApp lader dig afstemme firmaudgifterne i realtid

Annoncørbetalt
indhold af Eurocard

Forsiden lige nu


H&M-boss lægger ikke fingre imellem de ærlige svar: "Der har været år, hvor jeg forsøgte at være lidt pænere, men det gik ikke"

USA parat til at sortliste flere kinesiske tech-virksomheder

Peter Jørgensen ejer 26 skobutikker i Norden: På tre år har han og partneren hævet 80 mio kr i udbytte

Er det slut fredag? Theresa May har kun få dage tilbage som premierminister

Investor har haft et årligt afkast på 33 pct - her er hans strategi

Deutsche Bank-boss varsler om "hårde nedskæringer"

Ved du, hvem du vil stemme på til EP-valget? Se grupper og spidskandidater her

Socialdemokratiet vil lade afgifter stige på øl, vin og slik

Denne vin koster 260.000 kr – her er forklaringen