Smartguy skifter navn og hovedkvarter
Stylede tøjmodeller går catwalk i Smartguys specielindrettede video- og fotostudie på anden etage i en betonbygning.
Foto: Steven Achiam
Glem Smartguy. Fremover hedder det danske internetmodehus Stylepit og hovedkvarteret i Jyderup flytter til hovedstaden.

Sådan ser det første markante fingeraftryk ud fra den nytiltrådte topchef Thomas Wandahl, der også har fået grønt lys fra bestyrelsen til at fokusere mere på det nordiske marked i fremtiden og reducere antallet i brands på tøjstativerne.

Det skriver selskabet i en fondsbørsmeddelelse.

"De seneste måneder har været en intens men givtig proces, hvor vi i samarbejde med bestyrelsen og vores dedikerede ansatte har diskuteret hvilken identitet og strategi, der kan være med til at sikre koncernen sin berettigelse i e-commerce fashion markedet – og dermed være med til at sikre koncernens langsigtede vækst og lønsomhed i et meget konkurrencepræget marked," siger Thomas Wandahl.

Strategisk review

Thomas Wandahl tiltrådte som adm. direktør i begyndelse af 2014 og har siden set koncernen efter i krogene - et såkaldt strategisk review - for at sikre, at selskabet er på rette kurs. Det skal de nye tiltag sikre.

Fremover samles alle varemærker og web-domæner som Smartguy, Smartgirl, Smartkids, Smartsport, Smartmen, Styledelux i Danmark, Norge og Sverige under Stylepit-varemærket.

Derudover lancerer man 4. maj et nydesignet site, som "i højere grad vil henvende sig til den mere modebevidste forbruger".

Målet er at gøre Stylepit til det foretrukne e-commerce fashion site i hjemmemarkedet, Norden, og et væsentligt site for modebeviste forbrugere i udvalgte europæiske markeder inden for koncernens segmenter, mænd, kvinder og børn.

"Selvom forandringerne kommer til at presse væksten og lønsomheden næste år, så er vi overbeviste om, at forandringerne vil skabe værdi på den lidt længere bane," siger Thomas Wandahl.


NY PODCAST Børsen Morgenbriefing giver dig et hurtigt overblik over dagens vigtigste erhvervshistorier. På fem minutter gør vi dig klar til arbejdsdagen med en kort nyhedsgennemgang, en opdatering på aktiemarkederne og et kig på dagens vigtigste historie. Find podcasten på din foretrukne podcastafspiller.

Abonnér:
   

Andre læser dette lige nu


Børsen anbefaler  Forsiden lige nu


  Så skete det: Trump underskriver finanslov og erklærer nødretstilstand

  Medie: Facebook risikerer milliardbøde efter krænkelser af privatliv

  Bravida i rekord - danske entreprenører skal stå tidligt op for at følge med de udenlandske

  Fredagens aktier: DSV kravlede op på Panalpina-nyt i grønt marked

  USA/middag: Aktier løftes af opmuntrenede handelsnyt

  Danske Bank har valgt advokatfirma til sag i USA

  Trump bekræfter: Vil erklære nødretstilstand for at få grænsemur

  Carnegie om ny Pandora-topchef: "Det er en anden profil, end det optimisterne havde sat næsen op efter"

  Tidligere Morningstar-chef forlader nystartet investeringsfirma