It-komet bliver årets tredje danske børsnotering
Lars Thinggaard, adm. direktør for den danske softwarevirksomhed Milestone Systems, som udvikler software til styring af digital videoovervågning. Virksomheden er verdensledende på sit felt - styring af digital videovervågning - som i øvrigt er en af de s
Foto: Magnus Møller
Det danske softwareselskab Milestone Systems forventer til efteråret at hyre investeringsbankerne Carnegie og JP Morgan til at børsnotere virksomheden i Danmark. Det vil blive den tredje i rækken i år efter ISS og OW Bunker.

Det skriver Berlingske Business.

Milestone Systems er en af de førende leverandører af software til den globale sikkerhedsindustri, hvoraf halvdelen af omsætningen kommer fra USA.

"Sikkerhedsmarkedet er meget attraktivt at være i. Det har de seneste 50 år været en industri, som hele tiden er vokset," siger topchef i Milestone Systems, Lars Thinggaard, til Berlingske Business.

Selvom virksomheden ikke vil kommentere en potentiel børsnotering, vurderes det, at prisen vil overstige 1 mia. kr. på et brandvarmt aktiemarked, hvilket betyder, at investorerne som følge af lyse fremtidsudsigter kommer til at betale en høj pris set i forhold til selskabets overskud.

Lun på USA

Så sent som i januar sagde Lars Thinggaard ellers til Børsen, at han overvejede at flytte børsnoteringen til USA.

"Københavns Fondsbørs og de lokale investorer skal være med til at sandsynliggøre, at vi er velkomne på de rigtige vilkår. Er det ikke er tilfældet, hvis vi vælger at køre løs, bliver vi automatisk skippet væk herfra. Men som udgangspunkt foretrækker jeg at være en stor fisk i en lille dam," sagde Lars Thinggaard.

Læs også: IT-gazelle buldrer mod børsnotering i USA

/ritzau/FINANS

Ledelse


Andre læser dette lige nu


Børsen anbefalerForsiden lige nu


MT Højgaard på skrump går efter langt højere overskud

Hans Engell: Formandsstolen begynder at ryste under Josephine Fock

Prisen er stukket af, men den luftkølede Porsche 911 er altså også en heftig herre

Skønhedsredaktøren anbefaler: Ægte forkælelse er fred og ro

Kom i nærkontakt med Tobagos vildt velbevarede natur

Kinas præsident om udbrud af coronavirua: Vores lands største sundhedskrise nogensinde

Efter stort nedbrud: Nordea-kunder kan igen begynde at bruge netbank

Sådan får du friværdien i spil som pensionist: "Det er typisk mange penge, der ligger i fast ejendom, når man nærmer sig pensionsalderen"