Markeder Af
Jurymedlem Jakob Stigler, Be On's Managing Director Nordics, kommenterede Han Kjøbenhavns arbejde, der vandt bedste Branded Entertainment film online ved aftenens True Award.

"Han CPH Collection er mere end blot en fantastisk film, hvilket de mange priser også giver udtryk for. At den vinder en pris i online kategorien er ikke kun velfortjent men også en indikation af, at kategorien er modnet," siger han og fremhæver at kategorien både rummer humor og nervepirrende stunts.

Han er generelt tilfreds med feltet.

"Selvom jeg er positivt overrasket over antallet af indsendte, er der dog stadig for stort spring imellem de shortlistede, og bunden af det indsendte. Man kan håbe, at resten af branchen begynder at forstå, hvor alvorligt et paradigmeskifte vi står over for. Evnen til at levere engagerende video content online, vil være en afgørende faktor for brands position," lyder det fra Jakob Stigler.

"I en nær fremtid vil forbrugerens første møde med brandet typisk være en video, og her er der mange chancer til at få styr på de grundlæggende spilleregler. Værdien af oplevelsen skal øjeblikkeligt kunne omsættes til noget, en emotionel oplevelse, en samtale eller reel information."

"Så op på hesten Reklamedanmark. Stort tillykke til Han for den flotte pris, og til Spies og Opel for deres shortlisting. Well done."

Han Kjøbenhavns arbejde var skabt i samarbejde med Spoiled Productions, der i øvrigt løb med fire Awards til True Awards-festen.

NY PODCAST Et stort sats. En kæmpe risiko. En helt ekstraordinær stor chance. Bjarne Corydon og Helle Ib er enige. Statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) har kastet sig ud i et gevaldigt politisk sats, efter han i en ny samtalebog åbner for, at Venstre og Socialdemokratiet danner regering sammen efter valget. Få hele analysen her:Abonnér på podcasten:
   


Andre læser dette lige nu


Børsen anbefalerFlyveturen kan optimere din arbejdsindsats

Annoncørbetalt
indhold af Qatar Airways

Forsiden lige nu


Morgenbriefing: Byggeriet på vej ned i gear, kæmpeunderskud i bagerkæde

Fætter BR-leverandører retter skarp kritik af kuratorer: Vi mangler momsmillioner - fatalt for en virksomhed af vores størrelse

Bankinvest: Handelskrig er blevet til tech krig - investorer fortsat nervøse

Investor Live: Grøn start for aktierne

Brøndby nedjusterer forventningerne til 2019 - transfergevinst spås mere end halveret

Socialdemokratiets store økonomiske plan har gjort støttepartierne rasende: "Det er en mindre skandale"

Børsen mener: Lyt til kronprinsesse Mary før det er for sent

Socialdemokratiet vil bruge mindst 6 mia mere på velfærd end Venstre

Mens du sov: Huawei-forbud udsat - Kinesiske aktier løftes