Markeder Af
Jurymedlem Jakob Stigler, Be On's Managing Director Nordics, kommenterede Han Kjøbenhavns arbejde, der vandt bedste Branded Entertainment film online ved aftenens True Award.

"Han CPH Collection er mere end blot en fantastisk film, hvilket de mange priser også giver udtryk for. At den vinder en pris i online kategorien er ikke kun velfortjent men også en indikation af, at kategorien er modnet," siger han og fremhæver at kategorien både rummer humor og nervepirrende stunts.

Han er generelt tilfreds med feltet.

"Selvom jeg er positivt overrasket over antallet af indsendte, er der dog stadig for stort spring imellem de shortlistede, og bunden af det indsendte. Man kan håbe, at resten af branchen begynder at forstå, hvor alvorligt et paradigmeskifte vi står over for. Evnen til at levere engagerende video content online, vil være en afgørende faktor for brands position," lyder det fra Jakob Stigler.

"I en nær fremtid vil forbrugerens første møde med brandet typisk være en video, og her er der mange chancer til at få styr på de grundlæggende spilleregler. Værdien af oplevelsen skal øjeblikkeligt kunne omsættes til noget, en emotionel oplevelse, en samtale eller reel information."

"Så op på hesten Reklamedanmark. Stort tillykke til Han for den flotte pris, og til Spies og Opel for deres shortlisting. Well done."

Han Kjøbenhavns arbejde var skabt i samarbejde med Spoiled Productions, der i øvrigt løb med fire Awards til True Awards-festen.NY PODCAST Børsen Morgenbriefing giver dig et hurtigt overblik over dagens vigtigste erhvervshistorier. På fem minutter gør vi dig klar til arbejdsdagen med en kort nyhedsgennemgang, en opdatering på aktiemarkederne og et kig på dagens vigtigste historie. Find podcasten på din foretrukne podcastafspiller.

Abonnér:
   

Andre læser dette lige nu


Børsen anbefaler  Forsiden lige nu


  Sløjt regnskab øger presset på Mærsk-boss

  Karsten Ree forsøgte at købe TV2 i milliardhandel: "Det lå jo lige til højrebenet"

  Morgenbriefing: Ree taber 400 mio. på aktier, pres på Mærsk-chef efter skuffende regnskab

  Mens du sov: Blandede markeder før handelsmøde i Washington

  Niels Lunde: Tør du købe en Mærsk-aktie af Søren Skou?

  Aktier: Svage data opvejer positive handels-indikatorer i Asien

  Kraft Heinz nedskriver for 15,4 mia dollar gav solidt kursfald

  Christian Stadil: Der er sket afhøringer i Schriver-sag

  Rigsrevisionen: Private bør opkræve danskernes gæld