Markeder Af
Jurymedlem Jakob Stigler, Be On's Managing Director Nordics, kommenterede Han Kjøbenhavns arbejde, der vandt bedste Branded Entertainment film online ved aftenens True Award.

"Han CPH Collection er mere end blot en fantastisk film, hvilket de mange priser også giver udtryk for. At den vinder en pris i online kategorien er ikke kun velfortjent men også en indikation af, at kategorien er modnet," siger han og fremhæver at kategorien både rummer humor og nervepirrende stunts.

Han er generelt tilfreds med feltet.

"Selvom jeg er positivt overrasket over antallet af indsendte, er der dog stadig for stort spring imellem de shortlistede, og bunden af det indsendte. Man kan håbe, at resten af branchen begynder at forstå, hvor alvorligt et paradigmeskifte vi står over for. Evnen til at levere engagerende video content online, vil være en afgørende faktor for brands position," lyder det fra Jakob Stigler.

"I en nær fremtid vil forbrugerens første møde med brandet typisk være en video, og her er der mange chancer til at få styr på de grundlæggende spilleregler. Værdien af oplevelsen skal øjeblikkeligt kunne omsættes til noget, en emotionel oplevelse, en samtale eller reel information."

"Så op på hesten Reklamedanmark. Stort tillykke til Han for den flotte pris, og til Spies og Opel for deres shortlisting. Well done."

Han Kjøbenhavns arbejde var skabt i samarbejde med Spoiled Productions, der i øvrigt løb med fire Awards til True Awards-festen.NY PODCAST Børsen Morgenbriefing giver dig et hurtigt overblik over dagens vigtigste erhvervshistorier. På fem minutter gør vi dig klar til arbejdsdagen med en kort nyhedsgennemgang, en opdatering på aktiemarkederne og et kig på dagens vigtigste historie. Find podcasten på din foretrukne podcastafspiller.

Abonnér:
   

Andre læser dette lige nu


Børsen anbefalerForsiden lige nu


Ekspert om kæmpe kurshop på minibørs: Det er Det Vilde Vesten

Drop udbyttet og læg flere cv'er på hjemmesiden - her er Danske Bank-aktionærernes indspark

Danske Bank-formand: Jeg forsøger at forstå hvad der gik galt

TDC indgår partnerskab med Ericsson om 5G-udrulning

Nedstemt med over 96 pct. af stemmerne: Der kommer ikke en ny undersøgelse i Danske Bank

Aktier: Stigninger på forventning om blid centralbank

Danske virksomheder venter bonus i Japan: "Vi går målrettet efter OL i Tokyo"

USA: Pengene strømmede ind i markedet i sidste uge

Aktionærforening: Hvad sker der med de Danske Bank-investorer der ikke deltager i søgsmål?