Penge Af
Finansmanden, iværksætteren og forfatteren Lars Tvede er ugens gæst i "Sådan investerer jeg".

55-årige Lars Tvede nåede at se sit firma blive 45 mia. kr. værd på den tyske børs, før it-boblen sprang. Han har derefter rejst sig igen forretningsmæssigt og lever i dag i Schweiz.

På trods af stor succes som finansmand og investor er hans kone gennem 25 år, spanske Itziar, hans allerbedste investering. Derudover har han tjent rigtig mange penge på det russiske aktiemarked.

"I 2001 kunne jeg se, at det russiske aktiemarked var latterligt billigt, og jeg kunne se, at råvarepriserne ville stige på grund af øget efterspørgsel fra Kina. Summen af alt det var en rigtig god forretning for mig," siger Lars Tvede i udsendelsen.

Hør hvad der er hans værste investering i "Sådan investerer jeg", hvilket boligmarked, man skal satse på, og hvorfor han selv mener, at han er helt fantastisk til at investere, når han virkelig går til den.

Lars Tvedes foretrukne investering er virksomheder via kapitalfonde. Hør hvilke to andre former for investeringer han også kan lide.

"Markederne er totalt ineffektive. Når jeg regner på det, bliver noget nogen gange handlet til en tiendedel eller ti gange så meget, som det egentlig burde," siger Lars Tvede, der i udsendelsen røber, hvor stor en risiko, han tør at tage, og hvordan han når frem til, om noget er en god investering.

Se sådan investerer jeg ved at klikke på tv-indslaget herover.

Andre læser dette lige nu


Forsiden lige nu


Millionerne fosser ud af danske golfklubber: "Det kræver uhyre lang tid at skabe det rigtige omdømme og brand"

Aktieluk i USA: Fald inden tech-regnskaber - jernbaneselskab sank tungt

Finanshuse får millardgevinst på tidligere statsbank

Google nægter billetbørs at købe søge-topplacering

Pundet fortsætter fald efter kandidaters afvisninger af brexit-aftalen: "Der er ikke nogen tvivl om, at investorerne er rigtigt bekymrede"

Minister: Penge på vej til beskåret grøn energiforskning

Facebooks libra-planer granskes nøje af udvalg

Aktieluk i Europa: Ericsson fik klø efter 5G-udmeldinger på røde markeder

Dagen før Danske Bank-regnskab: Handelsindtægterne bekymrer analytikere