Penge Af
Finansmanden, iværksætteren og forfatteren Lars Tvede er ugens gæst i "Sådan investerer jeg".

55-årige Lars Tvede nåede at se sit firma blive 45 mia. kr. værd på den tyske børs, før it-boblen sprang. Han har derefter rejst sig igen forretningsmæssigt og lever i dag i Schweiz.

På trods af stor succes som finansmand og investor er hans kone gennem 25 år, spanske Itziar, hans allerbedste investering. Derudover har han tjent rigtig mange penge på det russiske aktiemarked.

"I 2001 kunne jeg se, at det russiske aktiemarked var latterligt billigt, og jeg kunne se, at råvarepriserne ville stige på grund af øget efterspørgsel fra Kina. Summen af alt det var en rigtig god forretning for mig," siger Lars Tvede i udsendelsen.

Hør hvad der er hans værste investering i "Sådan investerer jeg", hvilket boligmarked, man skal satse på, og hvorfor han selv mener, at han er helt fantastisk til at investere, når han virkelig går til den.

Lars Tvedes foretrukne investering er virksomheder via kapitalfonde. Hør hvilke to andre former for investeringer han også kan lide.

"Markederne er totalt ineffektive. Når jeg regner på det, bliver noget nogen gange handlet til en tiendedel eller ti gange så meget, som det egentlig burde," siger Lars Tvede, der i udsendelsen røber, hvor stor en risiko, han tør at tage, og hvordan han når frem til, om noget er en god investering.

Se sådan investerer jeg ved at klikke på tv-indslaget herover.NY PODCAST Børsen Morgenbriefing giver dig et hurtigt overblik over dagens vigtigste erhvervshistorier. På fem minutter gør vi dig klar til arbejdsdagen med en kort nyhedsgennemgang, en opdatering på aktiemarkederne og et kig på dagens vigtigste historie. Find podcasten på din foretrukne podcastafspiller.

Abonnér:
   

Andre læser dette lige nu


Børsen anbefaler  Forsiden lige nu


  Konkurs har givet Emil Thorup en gedigen mavepuster: "Det er helt usammenligneligt med noget andet, jeg tidligere har oplevet"

  USA/aktier: Fremgang fredag sikrede et plus på 2,5 pct for hele ugen

  Så skete det: Trump underskriver finanslov og erklærer nødretstilstand

  Ugen der kommer: Hvad skal Mærsk leve af i fremtiden?

  Medie: Facebook risikerer milliardbøde efter krænkelser af privatliv

  Bravida i rekord - danske entreprenører skal stå tidligt op for at følge med de udenlandske

  Fredagens aktier: DSV kravlede op på Panalpina-nyt i grønt marked

  USA/middag: Aktier løftes af opmuntrenede handelsnyt

  Danske Bank har valgt advokatfirma til sag i USA