Mølle-mekaniker solgt til kapitalfond
Foto: DMP Mølleservice
Penge Af
Den danske kapitalfond Polaris Private Equity bliver ny ejer af DMP Mølleservice, der kalder sig selv Danmarks største uafhængige serviceudbyder inden for vindmølleservice og -reparation.

Uden at sætte størrelse på opkøbet overtager Polaris en aktiemajoritet af DMP Mølleservice, der siden 1987 har udført mølleservice og andre opgaver på danske møller og i 2011 var blandt gazelle-virksomhederne i Børsens vækstopgørelse.

Ejerkredsen i form af H. P. Porskjær, Steen Lund, Anders Haislund og Henrik Støve forsvinder ikke ved Polaris' indtog, da de beholder en "betydelig aktiepost", lyder det i pressemeddelelsen.

Målet med Polaris' pengetank i ejerkredsen er at fortsætte væksten i forretningen, der i 2011 rundede 117 mio. kr. på bundlinjen.

"Vi agter at fortsætte udviklingen af ​​DMP, og med salget til Polaris er vi forsynet med den nødvendige kapital og de strategiske ledelsesmæssige kompetencer til at bringe virksomheden til det næste niveau," konstaterer medstifter H. P. Porskjær.

Ny ledelse på plads


Med det nye ejerskab følger også en helt ny topledelse.

Carlos Christensen får ansvaret som topchef, mens medstifter og hidtidige topchef, Poul Reinholdt, indtager posten som finansdirektør.

John Dueholm, der har direktørerfaring fra SAS, Falck og ISS, bliver formand for bestyrelsen.

DMP Mølleservice opererer inden for mølleservice, gearrenovering og reservedele på møller, der primært er bygget af Vestas, Nordtank, Wind World, Micon og NEG Micon. I efteråret sidste år overtog DMP en række kundekontrakter fra Vestas, der opsagde servicekontrakter på en række mølletyper.

Ledelse


Andre læser dette lige nu


Børsen anbefalerForsiden lige nu


Sammenbrud: EU-ledere opgiver at nå et kompromis i denne uge - udsætter aftale om nyt syvårigt budget

Ingen ny udenlandsk arbejdskraft til landbruget: "Det er ikke nemt at finde danskere, der drømmer om at plukke tomater fra morgen til aften"

Van de Winkel: Genmabs nye guldæg måske mere værd end Darzalex

Verdens største alkoholimportør går i krig med Vivino: "Vi er klar til at gå i retten"

Finansminister skeptisk over for Venstres udlændingekrav

Glad biotek-formand efter milliardsalg: "Jeg vil gerne sige, at det har været en god investering"

Danske Banks bestyrelse vil have mulighed for at redde topledelse fra erstatningsansvar

Codan kæmper med Tryg og Top om de små virksomheder - rådgivning vigtigere end pris

Porsche varmer op til foråret med sportslige nyheder