Mølle-mekaniker solgt til kapitalfond
Foto: DMP Mølleservice
Penge Af
Den danske kapitalfond Polaris Private Equity bliver ny ejer af DMP Mølleservice, der kalder sig selv Danmarks største uafhængige serviceudbyder inden for vindmølleservice og -reparation.

Uden at sætte størrelse på opkøbet overtager Polaris en aktiemajoritet af DMP Mølleservice, der siden 1987 har udført mølleservice og andre opgaver på danske møller og i 2011 var blandt gazelle-virksomhederne i Børsens vækstopgørelse.

Ejerkredsen i form af H. P. Porskjær, Steen Lund, Anders Haislund og Henrik Støve forsvinder ikke ved Polaris' indtog, da de beholder en "betydelig aktiepost", lyder det i pressemeddelelsen.

Målet med Polaris' pengetank i ejerkredsen er at fortsætte væksten i forretningen, der i 2011 rundede 117 mio. kr. på bundlinjen.

"Vi agter at fortsætte udviklingen af ​​DMP, og med salget til Polaris er vi forsynet med den nødvendige kapital og de strategiske ledelsesmæssige kompetencer til at bringe virksomheden til det næste niveau," konstaterer medstifter H. P. Porskjær.

Ny ledelse på plads


Med det nye ejerskab følger også en helt ny topledelse.

Carlos Christensen får ansvaret som topchef, mens medstifter og hidtidige topchef, Poul Reinholdt, indtager posten som finansdirektør.

John Dueholm, der har direktørerfaring fra SAS, Falck og ISS, bliver formand for bestyrelsen.

DMP Mølleservice opererer inden for mølleservice, gearrenovering og reservedele på møller, der primært er bygget af Vestas, Nordtank, Wind World, Micon og NEG Micon. I efteråret sidste år overtog DMP en række kundekontrakter fra Vestas, der opsagde servicekontrakter på en række mølletyper.

Er du privatinvestor, og søger du ny viden om aktiemarkedet? I Facebook-gruppen Børsens Aktienetværk forsøger vi at skabe et unikt rum for seriøs aktiedebat. Lyder det interessant? Bliv medlem af gruppen HER.Andre læser dette lige nu


Forsiden lige nu


Helle Ib: Det her kan redde Lars Løkke - Kristian Jensen har groft sagt tre muligheder nu

Aktier: Kraftige aktiekursdyk i Asien efter eskalering af handelskrig

Morgenbriefing: Aktier trykket af optrappet handelskrig, størst risiko for økonomisk tilbageslag siden finanskrisen

No deal: Boris Johnson afviser at betale brexit-regning på 39 mia pund

Det sker i dag: Ankesag mod Skat begynder

Midt i strid med USA falder Kinas yuan til det laveste i 11 år

USA og Japan er tæt på ny aftale om handel og landbrug

Løkke vil have hurtigt landsmøde for at få afklaring på Venstres ledelse: "Jeg ønsker at fortsætte som formand"

Resultatet er trykket i Lars Larsen-familiens Bolia: "Store investeringer ses selvfølgelig på bundlinjen"