Scala-bygningen skal rives ned
Foto: Scanpix
Det store københavnske advokatfirma Gorrissen Federspiel vil i december 2014 flytte ind i en nyopført bygning, der godt kan stille op i konkurrencen om Danmarks bedste beligenhed.

Placeringen i hjertet af københavn med f.eks. DI, Tivoli og Rådhuspladsen som naboer betyder, at Gorrissen også i fremtiden er et »city-firma«.

Det er den kendte Scala-bygning, der efter mange års omtumlet liv nu ender med at blive revet ned. Nedrivningsarbejdet forventes at gå i gang allerede i august-september og bliver efterfulgt af en moderne bygning i 10-etagers højde på i alt 30.000 kvadratmeter. 20.000 etagemeter bygges over jorden, mens 10.000 etagemeter bl.a. bliver underjordisk p-kælder.

Ejendomseksperter vurderer, at værdien af det samlede kompleks lander i størrelsesordenen 1-1,1 mia. kr. I første omgang sætter Gorrissen Federspiel sig på 15.000 kvadratmeter og vil heraf fremleje 3000 kvadratmeter til en anden virksomhed. Det er for at skabe fleksible rammer for fremtidens vækst, og Gorrissen har af samme årsag også en forlejeret til anden etage.

"Vi er i dag ca. 300 ansatte og forventer at være omkring 400, når vi flytter ind. Med årlige vækstrater på 5-10 pct. kommer vi op på omkring 500 mennesker i løbet af en kortere årrække," siger Gorrissens bestyrelsesformand, Niels Heering.

Log ind og læs hele artiklen her

Er du privatinvestor, og søger du ny viden om aktiemarkedet? I Facebook-gruppen Børsens Aktienetværk forsøger vi at skabe et unikt rum for seriøs aktiedebat. Lyder det interessant? Bliv medlem af gruppen HER.Andre læser dette lige nu


Forsiden lige nu


Pensionskasse har solgt halvdelen af sine aktier i B&O: "Vi har stemt med fødderne"

Negative renter vil ramme under 2000 danskere, hvis alle banker gør som Jyske

På to afgørende punkter er Danmark yderst sårbar over for Trumps vrede

Her er de tre vigtigste punkter i Maersk Drillings halvårsregnskab

Opera med spændende perspektiver

Syngende lussing til Rockwool-aktien - tager dyk på over 13 pct

Bestyrelsesformand åbner for salg af kriseramte B&O: Lamperne begynder at blinke

Farten er gået ud af B&O-aktiens indledende kraftspring