Scala-bygningen skal rives ned
Foto: Scanpix
Det store københavnske advokatfirma Gorrissen Federspiel vil i december 2014 flytte ind i en nyopført bygning, der godt kan stille op i konkurrencen om Danmarks bedste beligenhed.

Placeringen i hjertet af københavn med f.eks. DI, Tivoli og Rådhuspladsen som naboer betyder, at Gorrissen også i fremtiden er et »city-firma«.

Det er den kendte Scala-bygning, der efter mange års omtumlet liv nu ender med at blive revet ned. Nedrivningsarbejdet forventes at gå i gang allerede i august-september og bliver efterfulgt af en moderne bygning i 10-etagers højde på i alt 30.000 kvadratmeter. 20.000 etagemeter bygges over jorden, mens 10.000 etagemeter bl.a. bliver underjordisk p-kælder.

Ejendomseksperter vurderer, at værdien af det samlede kompleks lander i størrelsesordenen 1-1,1 mia. kr. I første omgang sætter Gorrissen Federspiel sig på 15.000 kvadratmeter og vil heraf fremleje 3000 kvadratmeter til en anden virksomhed. Det er for at skabe fleksible rammer for fremtidens vækst, og Gorrissen har af samme årsag også en forlejeret til anden etage.

"Vi er i dag ca. 300 ansatte og forventer at være omkring 400, når vi flytter ind. Med årlige vækstrater på 5-10 pct. kommer vi op på omkring 500 mennesker i løbet af en kortere årrække," siger Gorrissens bestyrelsesformand, Niels Heering.

Log ind og læs hele artiklen her


NY PODCAST Børsen Morgenbriefing giver dig et hurtigt overblik over dagens vigtigste erhvervshistorier. På fem minutter gør vi dig klar til arbejdsdagen med en kort nyhedsgennemgang, en opdatering på aktiemarkederne og et kig på dagens vigtigste historie. Find podcasten på din foretrukne podcastafspiller.

Abonnér:
   

Andre læser dette lige nu


Børsen anbefaler  Forsiden lige nu


  Konkurs har givet Emil Thorup en gedigen mavepuster: "Det er helt usammenligneligt med noget andet, jeg tidligere har oplevet"

  USA/aktier: Fremgang fredag sikrede et plus på 2,5 pct for hele ugen

  Så skete det: Trump underskriver finanslov og erklærer nødretstilstand

  Ugen der kommer: Hvad skal Mærsk leve af i fremtiden?

  Medie: Facebook risikerer milliardbøde efter krænkelser af privatliv

  Bravida i rekord - danske entreprenører skal stå tidligt op for at følge med de udenlandske

  Fredagens aktier: DSV kravlede op på Panalpina-nyt i grønt marked

  USA/middag: Aktier løftes af opmuntrenede handelsnyt

  Danske Bank har valgt advokatfirma til sag i USA