Penge Af
Det blev en lukrativ forretning for online-tøjforhandleren Smartguy at købe aktier i afviklingsselskabet efter Bonusbanken.

Onsdag blev det meddelt, at Smartguy havde købt aktier i det børsnoterede, men krakkede selskab for 0,30 øre pr. aktie.

Men fredag kan Holdingsselskabet af 1958 - som afviklingsselskabet hedder - meddele, at Smartguy har solgt sin aktiebeholdning på nominelt 4.854.600 kr. til Hongkong-selskabet Donshen Textile Holding til en kurs på 0,75.

I ugens løb meddelte den første part, der meldte sig i kampen om børsnoteringen, tøjselskabet DK Company, at det havde købt 24 pct. af den samlede aktiekapital for kurs 0,30.

DK Company åbnede ballet ved at byde 0,28 kr. pr. aktie, hvilket svarer til omkring 10 mio. kr. for hele selskabet.

Direktør Jens Poulsen lagde på det tidspunkt ikke skjul på, at det skete for at købe sig til en billig børsnotering. Men det ser altså nu ud til at blive både dyrere og mere besværligt, end det først så ud til.

/Ritzau Finans/

Få de vigtigste perspektiver på samfundsøkonomien – direkte i din mailboks

Tal i sig selv betyder ikke noget, men sat ind i den rette kontekst kan det pludselig være et tal, der er vigtigt at forholde sig til. Hver tirsdag sender perspektivredaktør og cheføkonom Steen Bocian nye perspektiver videre til Børsens læsere i sit nyhedsbrev. Skriv dig op til nyhedsbrevet i boksen herunder.Andre læser dette lige nu


Forsiden lige nu


Tobaksboss: "Vi er ét opkøb fra at være verdens største"

Udlejningsportal med dansk stifter henter 300 mio kr

Kåre Schultz' Teva står til milliardgevinst, hvis Lundbeck får held med opkøb

Her er aktiechefs fire farlige aktieråd: Sådan vinder du Børsens aktiespil

Aktieåbning i USA: Røde tal efter olieangreb - Lundbeck-køb bankes op

Analysechef om at Draghi vil have politikerne frem i førersædet: "Det er svært at bruge finanspolitik som den cykliske udjævner"

Nestor i dansk biotek står til at blive forgyldt efter Lundbecks købstilbud: "Pragtfuldt at blive valideret med sådan et købstilbud"

Skattestyrelsen retter krav mod Nordea i udbyttesag: Kræver 900 mio

Dansk tobakskæmpe køber hollandsk cigarfirma for 1,5 mia kr