Penge Af
Kapitalfondene bag NTC vil holde storudsalg af deres aktier i TDC, og der er ifølge telegigantens topchef god grund for investorer til at være interesserede i at købe TDC-aktier.

De fem kapitalfonde i NTC har nu taget beslutningen om TDC's fremtid, og det betyder villighed i hovedaktionæren efter fem års ejerskab til at sælge en stor portion af teleaktierne til nye investorer.

NTC ønsker at tilbyde TDC-aktier til institutionelle investorer både i Danmark og internationalt samt til danske privatinvestorer.

Godt rustet til nye ejere

Koncernchef Henrik Poulsen ser positivt på en kommende udvidelse af ejerkredsen.

I en pressemeddelelse henviser han til, at TDC har vokset sig til en konkurrencedygtig virksomhed efter de senere års massive investeringer i infrastruktur og effektiviseringer.

TDC er i dag et selskab med stærke finansielle resultater og ifølge topchefen muligheden for at tilbyde en attraktiv udbyttepolitik.

"Derfor står vi også godt rustet til at byde nye investorer indenfor og give dem mulighed for at blive en del af den videre udvikling af TDC," lyder det fra Henrik Poulsen.

TDC blandt de stærkeste

Han mener, at TDC har gennemgået en "ganske betydelig udvikling" gennem de sidste fem år under kapitalfondenes vinge.

"Det er lykkedes at styrke indtjeningen og fokusere koncernen på det nordiske marked. På en række parametre er TDC i dag blandt de stærkeste europæiske teleoperatører, og vi har i forhold til både markedsorientering og innovation flyttet os langt," mener Henrik Poulsen.


NY PODCAST Børsen Morgenbriefing giver dig et hurtigt overblik over dagens vigtigste erhvervshistorier. På fem minutter gør vi dig klar til arbejdsdagen med en kort nyhedsgennemgang, en opdatering på aktiemarkederne og et kig på dagens vigtigste historie. Find podcasten på din foretrukne podcastafspiller.

Abonnér:
   

Andre læser dette lige nu


Børsen anbefalerForsiden lige nu


Andrea Elisabeth Rudolph blev vred og stiftede sit eget hudplejefirma: Præsenterer nu endnu et rekordoverskud

Regnskabet var "branchens bedste nogensinde": Kählers resultat er faldet med 95 pct. på fem år

Pandamani og hotpots: Moderne metropol og gammel kultur smelter sammen i Chengdu

Han hev Moss Copenhagen ud af konkurs og dårligt omdømme: Vi er ude på den anden side

Kronik: Så lad os dog læse kinesisk i Kina!

Dette hotel har værelser, der rengør sig selv: "Vi har et gladere personale nu"

Politisk indsigt: Et mareridt kan vente vinderen

Diplomaten og skeptikeren og deres krøllede hjerner