Rigmand vil sætte sig på hele Parken
Foto: Scanpix
Penge Af
Storaktionær i Parken Sport & Entertainment Erik Skjærbæk er langt fra mæt af Parken-aktier. For kort tid siden bød han på LDøs andel af selskabet, men fik nej.

Det skriver Jyllands-Posten.

Skjærbæk har siden sin indtræden i kredsen af Parken-aktionærer købt ihærdigt op i markedet og menes i dag at sidde på 19 pct. af selskabet. I løbet af de seneste dage har han købt Parken-aktier for 2,5 mio. kr.

Jyllands-Posten skriver, at Skjærbeks interesse efter at sætte sig totalt på hele selskabet er så stor, at han for nylig tilbød at købe en anden storaktionær, LD, ud af foretagendet i bestræbelserne på at få den totale kontrol med selskabet bag fodboldklubben FC København.

LD afviste dog at sælge til Skjærbæk, hvis arbejde i kulissen som storaktionær foreløbig menes at have kostet både Flemming Østergaard og siden Lars Johansen jobbet som bestyrelsesformand i Parken.

Din medarbejder vil hellere have dig fyret - end selv at få mere i løn

Omverdens krav og forventninger til ledere er ved at ændre sig dramatisk og har resulteret i en reel ledelseskrise. Hvis ledere skal holde på dygtige medarbejdere og rekruttere talenter, så kræves der noget helt andet af en moderne leder.

Det fortæller Rasmus Hougaard, der har skrevet bogen "The mind of the leader", der bygger på research blandt 35.000 ledere verden over. Du kan opleve Rasmus Hougaard og andre internationale thought leaders på Børsens Ledelseskonference d. 30. september. Lær af de dygtigste og få konkrete værktøjer til dit eget ledelsesarbejde. Meld dig til her.

Andre læser dette lige nu


Forsiden lige nu


Venstre vælger Inger Støjberg som ny næstformand

Jakob Ellemann-Jensen er nu officielt Venstres nye formand

Danskere køber sig ind i svensk kæde: Vil åbne 25 restauranter med mexicansk mad

Uffe Ellemann vil ikke blande sig i, hvordan Venstre skal ledes: "Gamle formænd og farmænd skal ses og ikke høres"

Hvor solen stråler lidt klarere

Dansk erhvervsliv ønsker Jakob Ellemann-Jensen tillykke med topposten i Venstre: Ser frem til samarbejdet

Novo Nordisk får godkendt diabetespille med kæmpepotentiale i USA: "Vigtigheden kan ikke understreges nok"

V-partisekretær: Aldrig har vi oplevet et så brutalt opgør

Novo-chef: Måske den vigtigste milepæl i min tid som direktør