Parkens bestyrelse i opkøbsrace efter regnskab
Cheftræner Ståle Solbakken var meget oplagt forud for champions league-kampen mod Rubin Kazan.
Foto: Scanpix
Penge  
Parken Sport & Entertainment går en strålende fremtid i møde, hvis man skal dømme ud fra bestyrelsens handel med selskabets aktier.

Således har flere medlemmer købt massivt op i Parken-aktien siden selskabets halvårsregnskab den 30. august.

Flittigst har storaktionæren Erik Skjærbæk været med et køb på 90.018 aktier, siden regnskabet blev offentliggjort.

Det viser en beregning foretaget af nyhedsbureauet Direkt på baggrund af insidermeddelelser fra selskabet. Opkøbet har samlet set kostet Erik Skjærbæk lige knapt 7,4 mio. kr.

Tæt på 20 pct. ejerandel

Dermed har den fynske bremsemilliardær tilføjet yderligere 0,9 procentpoint til sin ejerandel, som dermed må anslås at ligge særdeles tæt på 20 pct.

Også den anden, 'nye' storaktionær, Karl Peter Korsgaard Sørensen, har taget for sig i markedet. Den jyske godsejer har købt 22.789 aktier siden regnskabet, viser Direkts beregninger.

Den samlede pris har lydt på 1,83 mio. kr. Korsgaard havde ifølge Ritzau en ejerandel før opkøbene på 16 pct., og den er nu øget med 0,23 procentpoint.

Det er også værd at bemærke, at Karl Peter Korsgaard Sørensen, som administrerer sine Parken-aktier via selskabet KPS Invest, har gjort nogle klart bedre handler end sin bestyrelseskollega.

Den jyske vinduesmilliardær har således betalt 80,37 kr. i snit for sine aktier, mens Erik Skjærbæk har måttet give 82,16 kr. i gennemsnit.

Ingen har solgt

Også bestyrelsesformand Hans Munk Nielsen og bestyrelsesmedlem Jørgen Lindegaard har benyttet lejligheden til at købe Parken-aktier.

De har begge erhvervet 5000 styk, mens Fitness dk-direktør, Anders Hørsholt, har købt 2500 styk gennem sit firma Anhø Holding. Der er til gengæld ingen insidere, der har solgt Parken-aktier efter regnskabet.

Den flittige insiderhandel har afspejlet sig i kursen på Parken-aktien, som frem til og med torsdag er steget 7,7 pct. siden regnskabet.

Nyhedsbureauet Direkt

Er du bedre end dine kolleger til at handle aktier?

Deltag i Børsens aktiespil. Her kan du risikofrit teste dine evner som investor. Du kan også oprette en gruppe for alle dine kolleger, så I kan dyste om, hvem der er arbejdspladsens bedste investor. Er det dig, der skal løbe med håneretten i kantinen? Vinderen af hele spillet får en hovedpræmie på 250.000 kroner. Tilmeld dig her

Andre læser dette lige nu


Forsiden lige nu


Canadiere hev 894 mio ud af Skat med hjælp fra banker

Udbytteskandale vokser efter fejl hos Nordea, SEB og Danske Bank: 940 mio kr kan være tabt

Storaktionærer flokkes om fynsk small cap-selskab: Aktien er braget op med 47 pct. på én måned

Løkke ville hele tiden have Ellemann som formand

Sådan vinder du 250.000 kroner i Børsens aktiespil - fire eksperter giver råd

Eksperter spår hop i oliepris efter bomber i Saudi-Arabien: "Det er et chok til oliemarkedet, og vi vil helt sikkert se højere priser"

DNB på vej med lavere priser på formueforvaltning

Mindeplads for Kim Larsen i København bliver afvist af familien

Eks-premierminister kalder Boris Johnson populist