Penge Af
Vejet og fundet ham for let. Sådan må konklusionen lyde, efter at formanden i dag kommenterede fyringen af adm. direktør Dan Hammer i Parken Sport & Entertainment.

"Beslutningen beror på en samlet bestyrelses vurdering.. Vi følger direktionens arbejde tæt, og der er, som vi har nævnt, behov for forbedring af den strategiske ledelse i selskabet. Men det er en helhedsvurdering, som det altid er i den slags beslutninger," lyder begrundelsen fra Parkens formand, Hans Munk Nielsen, over for TV2.

Parken-koncernen stritter i øjeblikket i adskillige retninger som både selskabet bag en fodboldklub, feriesteder og fitnesskæder. Og det er arbejdet med at finde den rette formel for selskabets sunde drift i fremtiden, den nye adm. direktør skal stå for.

Din medarbejder vil hellere have dig fyret - end selv at få mere i løn

Omverdens krav og forventninger til ledere er ved at ændre sig dramatisk og har resulteret i en reel ledelseskrise. Hvis ledere skal holde på dygtige medarbejdere og rekruttere talenter, så kræves der noget helt andet af en moderne leder.

Det fortæller Rasmus Hougaard, der har skrevet bogen "The mind of the leader", der bygger på research blandt 35.000 ledere verden over. Du kan opleve Rasmus Hougaard og andre internationale thought leaders på Børsens Ledelseskonference d. 30. september. Lær af de dygtigste og få konkrete værktøjer til dit eget ledelsesarbejde. Meld dig til her.

Andre læser dette lige nu


Forsiden lige nu


Venstre vælger Inger Støjberg som ny næstformand

Jakob Ellemann-Jensen er nu officielt Venstres nye formand

Danskere køber sig ind i svensk kæde: "Vi skal op på 25 restauranter i alt"

Uffe Ellemann vil ikke blande sig i, hvordan Venstre skal ledes: "Gamle formænd og farmænd skal ses og ikke høres"

Hvor solen stråler lidt klarere

Dansk erhvervsliv ønsker Jakob Ellemann-Jensen tillykke med topposten i Venstre: Ser frem til samarbejdet

Novo Nordisk får godkendt diabetespille med kæmpepotentiale i USA: "Vigtigheden kan ikke understreges nok"

V-partisekretær: Aldrig har vi oplevet et så brutalt opgør

Novo-chef: Måske den vigtigste milepæl i min tid som direktør