Penge Af
Glem alt om et underskud i Parken Sport & Entertainment på 100 mio. kr. i år. Koncernen melder i dag ud, at resultatet for første halvår 2010 har maget det således, at der nu er tro på et plus i størrelsesordenen 30 mio. kr.

Opjusteringen på 130 mio. kr. skyldes flere ting: lavere omkostninger generelt, lavere finansielle omkostninger og fodboldklubben FC Københavns kvalificering til Champions League.

Det sidste blev virkeliggjort i sidste uge, hvor selskabet meldte ud, at netop dette ville få betydning for koncernens forventninger til indtjeningen i år – de er så blevet præciseret i dag.

Forventningen om et overskud på 30 mio. kr. allerede i år betyder, at selskabet er foran den turnaroundplan, som blev offentliggjort i november sidste år.

Her stod det klart for alle, at Parken Sport & Entertainment var ude i store økonomiske problemer, da selskabet varslede en uventet nedjustering og afslørede en gigantisk gæld.

Senere fulgte et farvel til den mangeårige bestyrelsesformand Flemming Østergaard, og hans afløser - Lars Johansen - holdt kun i få måneder på posten inden han i sommer trak sig fra hvervet efter en periode med næsten daglig mudderkastning i pressen mellem Parkens aktionærer.

Din medarbejder vil hellere have dig fyret - end selv at få mere i løn

Omverdens krav og forventninger til ledere er ved at ændre sig dramatisk og har resulteret i en reel ledelseskrise. Hvis ledere skal holde på dygtige medarbejdere og rekruttere talenter, så kræves der noget helt andet af en moderne leder.

Det fortæller Rasmus Hougaard, der har skrevet bogen "The mind of the leader", der bygger på research blandt 35.000 ledere verden over. Du kan opleve Rasmus Hougaard og andre internationale thought leaders på Børsens Ledelseskonference d. 30. september. Lær af de dygtigste og få konkrete værktøjer til dit eget ledelsesarbejde. Meld dig til her.

Andre læser dette lige nu


Forsiden lige nu


Venstre vælger Inger Støjberg som ny næstformand

Jakob Ellemann-Jensen er nu officielt Venstres nye formand

Danskere køber sig ind i svensk kæde: "Vi skal op på 25 restauranter i alt"

Uffe Ellemann vil ikke blande sig i, hvordan Venstre skal ledes: "Gamle formænd og farmænd skal ses og ikke høres"

Hvor solen stråler lidt klarere

Dansk erhvervsliv ønsker Jakob Ellemann-Jensen tillykke med topposten i Venstre: Ser frem til samarbejdet

Novo Nordisk får godkendt diabetespille med kæmpepotentiale i USA: "Vigtigheden kan ikke understreges nok"

V-partisekretær: Aldrig har vi oplevet et så brutalt opgør

Novo-chef: Måske den vigtigste milepæl i min tid som direktør