Penge  
Jeudan virkeliggør i samarbejde med Københavns Kommune nu planerne om et levende torvemiljø på Israels Plads i København.

Som et led i planerne investerer Jeudan 70 mio. kr. til opførelse af hallerne efter et godkendt projekt, og selskabet vil i foråret 2011 udleje 60-80 stadepladser i og ved Torvehallerne, som kommer til at ligge kun 100 meter fra Nørreport Station.

Det fremgår af en meddelelse fra selskabet.

"Udlejningen af stadepladserne ventes at bidrage med sådanne indtægter, at Jeudans sædvanlige krav om lønsomhed i driften kan tilgodeses. Arealet til Torvehallerne lejes af Københavns Kommune med uopsigelighed i mindst 50 år. Derfor vil Jeudan afskrive anlægsudgiften over samme periode," skriver Jeudan.

Investeringen i Torvehallerne ventes at bidrage positivt til Jeudans omsætning og resultat fra 2011, men giver ikke anledning til at ændre selskabets tidligere offentliggjorte forventninger til omsætningen og resultatet for 2009.

Nyhedsbureauet Direkt

Andre læser dette lige nu


Forsiden lige nu


Kapitalfond skyder millioner i hurtigtvoksende norsk frisørgigant: Direktør vil gøre frisørkæde til den største i Danmark

Dansk digital HR-platform rejser tocifret millionbeløb

Trumps Kina-tweets rykker markedet: "Man kan godt have ham mistænkt for at byde ind med positive ting, når markedet går lidt nedad"

BMW 3-serien overgår sig selv: Masser af power og 17 km/l i snit

It-ekspert om sexafpresning: Slet mail uden beviser

Britisk finansminister vil gå af i protest mod Boris Johnson

Sol, sand og en 1,5 billion dollar offshore økonomi: De Britiske Jomfruøer kæmper mod gennemsigtighed

Ugen der kommer: Mays afløser overtager Downing Street 10

S-regeringen vil give alle flygtninge gratis uddannelse