Berger finder løsning for kriseramt selskab
Foto: Scanpix
Penge Af
Finansmanden Carsten Berger har i dag fundet en løsning omkring det kriseramte DermaPharms fremtid i samarbejde med bankforbindelsen bankTrelleborg. Aftalen sikrer at virksomheden overlever – men også at den tidligere ejer Jan Renneberg trækker sig som aktionær.

"Løsningen sikrer imidlertid kapitalgrundlaget for den fortsatte drift og udvikling af virksomheden og dermed opretholdelsen af arbejdspladserne for virksomhedens kompetente medarbejdere," hedder det i en pressemeddelelse fra Carsten Berger, der er kendt for sine store investeringer via Rudersdal A/S.

Dette selskab overtager nu den fulde kontrols, mens der sammensættes en ny bestyrelse. Ind træder således direktør Kaare Vagner, der også er kendt som bestyrelsesformand for det børsnoterede rederiet Erria, hvor Carsten Berger også har aktier.

Desuden bliver direktør Brian Mollerup og Carsten Berger selv medlemmer af DermaPharm, som fremstiller hudprodukter, medlem af bestyrelsen. Parterne vil ikke røbe betingelser eller prisen for den indgåede aftale. Direktionen fortsætter.

Carsten Berger har de seneste dage mødt kraftig kritik i dagbladet Børsen - blandt andet for problemerne omkring DermaPharm og et udestående med bankTrelleborg.

Få dagens vigtigste mail og start dagen på et oplyst grundlag. Tilmeld dig til nyhedsbrevet Børsen Morgenbriefing i boksen herunder

Børsen Morgenbriefing samler de vigtigste historier om erhverv, økonomi og aktier, så du på få minutter kan få et overblik over, hvad der er værd at vide.
Andre læser dette lige nu


Forsiden lige nu


Andelsbolig eller ej? Her er fordele og faldgruber

Bank of England-vicechef åbner for rentehop hvis Brexit-aftale godkendes i London

Renault nedjusterer sine forventninger til årets resultat: Aktien falder 13 pct

Han købte bitcoin til 1 dollar: Bitcoin er fremtidens digitale guld - vi vil se nye højder

"Kommer Aramco på en international børs, vil aktien udgøre ca. 2 pct. af verdensindekset, derfor kan man ikke bare bandlyse Aramco"

Amerikanske banker på vej mod ny indtjeningsrekord - sådan navigerer de gennem de lave renter

Analyse: Boris Johnson gør det bedre end Theresa May. Men gør han det godt nok?

Boliglån kan redde banker fra nedjusteringer

Aktieåbning: FLS i modvind inden konkurrentregnskab i rødt marked