Berger finder løsning for kriseramt selskab
Foto: Scanpix
Penge Af
Finansmanden Carsten Berger har i dag fundet en løsning omkring det kriseramte DermaPharms fremtid i samarbejde med bankforbindelsen bankTrelleborg. Aftalen sikrer at virksomheden overlever – men også at den tidligere ejer Jan Renneberg trækker sig som aktionær.

"Løsningen sikrer imidlertid kapitalgrundlaget for den fortsatte drift og udvikling af virksomheden og dermed opretholdelsen af arbejdspladserne for virksomhedens kompetente medarbejdere," hedder det i en pressemeddelelse fra Carsten Berger, der er kendt for sine store investeringer via Rudersdal A/S.

Dette selskab overtager nu den fulde kontrols, mens der sammensættes en ny bestyrelse. Ind træder således direktør Kaare Vagner, der også er kendt som bestyrelsesformand for det børsnoterede rederiet Erria, hvor Carsten Berger også har aktier.

Desuden bliver direktør Brian Mollerup og Carsten Berger selv medlemmer af DermaPharm, som fremstiller hudprodukter, medlem af bestyrelsen. Parterne vil ikke røbe betingelser eller prisen for den indgåede aftale. Direktionen fortsætter.

Carsten Berger har de seneste dage mødt kraftig kritik i dagbladet Børsen - blandt andet for problemerne omkring DermaPharm og et udestående med bankTrelleborg.

Gå ikke glip af dagens vigtigste mail

Få et komprimeret overblik over hvad der er værd at vide. Hver morgen. Direkte i din mailboks. Du kan selv vælge om du vil læse eller lytte til Børsen Morgenbriefing. Meld dig til herunder.

Andre læser dette lige nu


Forsiden lige nu


Dansk whistleblower står bag milliardsag mod Novo Nordisk

Overvismand om recessionsfrygt: "Det er en samling af sorte skyer"

Morgenbriefing: Fond overtager magten i Jysk, Apple og Google har lyttet med på danskeres samtaler

Aktier: Positive strømninger spilder over på Asiens børser

Det sker i dag: Jyske Bank kommer med halvårsregnskab

Techgiganter aflytter brugere og nedskriver indholdet

Købmanden kom fra fattige kår: En fjer blev til 26 milliarder

Trump afviser at ville bygge et Trump Tower i Grønland

På et år er Thunbergs skolestrejke blevet en klimabevægelse