Berger finder løsning for kriseramt selskab
Foto: Scanpix
Penge Af
Finansmanden Carsten Berger har i dag fundet en løsning omkring det kriseramte DermaPharms fremtid i samarbejde med bankforbindelsen bankTrelleborg. Aftalen sikrer at virksomheden overlever – men også at den tidligere ejer Jan Renneberg trækker sig som aktionær.

"Løsningen sikrer imidlertid kapitalgrundlaget for den fortsatte drift og udvikling af virksomheden og dermed opretholdelsen af arbejdspladserne for virksomhedens kompetente medarbejdere," hedder det i en pressemeddelelse fra Carsten Berger, der er kendt for sine store investeringer via Rudersdal A/S.

Dette selskab overtager nu den fulde kontrols, mens der sammensættes en ny bestyrelse. Ind træder således direktør Kaare Vagner, der også er kendt som bestyrelsesformand for det børsnoterede rederiet Erria, hvor Carsten Berger også har aktier.

Desuden bliver direktør Brian Mollerup og Carsten Berger selv medlemmer af DermaPharm, som fremstiller hudprodukter, medlem af bestyrelsen. Parterne vil ikke røbe betingelser eller prisen for den indgåede aftale. Direktionen fortsætter.

Carsten Berger har de seneste dage mødt kraftig kritik i dagbladet Børsen - blandt andet for problemerne omkring DermaPharm og et udestående med bankTrelleborg.
NY SÆSON Gå til bords med Børsens gastronomiredaktør, når han bryder brød med kokke, vinfolk, restauratører og andre fagfolk til en snak om både deres egen og andres mad og vin. Det bliver appetitvækkende og nørdet. Men ikke kedeligt.

AFSNIT 16: Redzepi har for længst opnået verdensberømmelse for såvel restauranten, sig selv og den danske gastronomi, og for første gang siden Nomas åbning i 2004 har stjernekokken fået fuld kontrol over virksomheden. En virksomhed, som i dag er noget helt andet, end det Redzepi stævnede ud for at skabe.

Førstepladsen på The Worlds 50 Best Restaurants-listen cementerede Nomas globale kultstatus, og selvom førstepladsen gled Noma af hænde og en nedtur begyndte, så vendte Noma i 2019 tilbage på listen helt oppe blandt de øverste placeringer.

Men hvordan sørger Redzepi for, at hans stab fortsat innoverer og leverer den ypperste gastronomiske oplevelse for gæsterne? En del af svaret ligger i de otte ansatte, som udelukkende er ansat til at finde på nyt i test- og fermenteringskøkkenet.

Abonnér:
   

Ledelse


Andre læser dette lige nu


Børsen anbefalerForsiden lige nu


Bestyrelsesforkvinde: "Kom så Danmark. Kvinder kan godt lede en bank"

Lars Tvede: Iværksættermantraet "move fast and break things" duer vist ikke for biler. Men alligevel vil bilmarkedet snart udvikle sig vildt

Ugen der kommer: Skæbneuge for advokat sigtet for skattefusk for trecifret millionbeløb

Hvert kvartal kører Jakob Riis 12 timer med ambulancefolkene for at sikre, at topledelsens beslutninger matcher Falck-medarbejderne i frontlinjen

Peugeot 504 Coupé V6: "Man føler næsten, man er med i en gammel fransk film"

Liv, håb og krydderier

Nu er moden blevet flink og rar

Elise Brøchner trak stikket efter salget af Berlingske: "Da vi i koncernledelsen kørte hjem efter mødet, sagde jeg: "Bjørn, jeg skal ud"

Nethandelen går endnu et gear op: 64 pct. af os køber julegaver online i år