Nordnet vil være en digital bank for velhavere og pensionsopsparere
Anne Buchardt bliver 1. oktober landechef for Nordnet og forlader posten som chef for opsparing og pension i Nordea.
Foto: Linda Kastrup/Ritzau Scanpix
Nordnet er i Danmark primært kendt for at være en digital handelsplatform blandt sine over 90.000 kunder, men med ansættelsen af Anne Buchardt som ny landechef på det danske marked, skal Nordnet fremover vokse meget længere ind på bankernes grønne græsmarker.

"Nordnet er en rigtig spændende virksomhed, der bygger på en stærk digital platform med et bredt produktsortiment til attraktive priser," siger Anne Buchardt om sin kommende arbejdsplads.

"Nordnet er i Danmark primært kendt som en digital handelsplatform inden for aktier og investeringsforeninger, men i virkeligheden har Nordnet både pensions- og private banking-tilbud, og jeg vil være til at sikre, at der er flere, der opdager det," siger Anne Buchardt, der forlader Nordea efter fire år som chef for netop pension og opsparing.

"Det har været super spændende at arbejde i en organisation som Nordea med mange kompetencer, så jeg håber, at jeg tager et godt kendskab til hele opsparings-, investerings- og private banking-området med mig, ligesom jeg har fået et godt kendskab til det danske marked," siger Anne Buchardt.

Det er endnu for tidligt for den kommende landechef at tale om vækstambitionernes niveau, men hun understreger, at Nordnet skal fortsætte sin vækst og i særdeleshed inden for pension og private banking.

Anne Buchardt tiltræder som ny landechef 1. oktober 2018, efter at finske Niklas Odenwall har valgt at søge nye udfordringer.


Vil du blive klogere på strategi og ledelse? Børsen Executive Club er tilbage, og giver dig inspiration og konkrete værktøjer. Interesseret? Klik her, og læs mere

Andre læser dette lige nu


Børsen anbefalerForsiden lige nu


Kursklø til Danske Bank: 16 mia kr høvlet af markedsværdien

Novo-konkurrent skrotter udvikling af vægttabsmiddel

Aktier: Danske Bank pressede C25 i minus trods hop til Mærsk

Thomas Borgen: Derfor har vi ansat ny compliance-chef fra Deutsche Bank

Fed-chef advarer mod handelskrig og protektionisme

NGO efter hvidvaskskandale: Nej tak til Danske Banks "aflad"

Mærsk Tankers på vej med skibe til nyt kinesisk tank-rederi

Svensk biotekfirma brager op efter opjustering

Vestager: Rekordstor milliardbøde til Google er ikke politisk motiveret