Penge Af
Den sociale mediegigant Facebook runder onsdag et skarpt aktiehjørne, da kursen for første gang har passeret 200 dollar for en aktie.

Dermed er selskabets markedsværdi løbet op i mere end 588 mia. dollar, og topchef Mark Zuckerberg øjner nu i horisonten Microsoft som det næste store jagttrofæ på listen, hvor Facebook i dag er femtestørst i S&P 500-indekset.

Microsoft har en værdi på børsen på 775 mia. dollar. Foran topper Apple med mere end 910 mia. dollar, mens Amazon ligger på 840 mia. dollar og Googles moderselskab, Alphabet, ligger i 815 mia. dollar.

Facebooks aktie er nu steget med 15 pct. i 2018. Det er ganske vist mindre end de knap 40 pct., som FANG-indekset har præsteret, men det vidner om, at skandalerne og de mange skriverier om datalæk ikke har slået selskabet i dørken. Siden bunden i marts er aktien gået 33 pct. op.

Bag fremgangen ligger investorernes tro på, at Messenger og Instagram fortsat vil kunne levere vækst til koncernen, skriver Bloomberg News. Instagram har netop rundet 1 mia. aktive brugere om måneden , oplyste Facebook onsdag.

Facebooks aktie er onsdag oppe med 2,6 pct. i 202,64 dollar.

ritzau/FINANS


Vil du blive klogere på strategi og ledelse? Børsen Executive Club er tilbage, og giver dig inspiration og konkrete værktøjer. Interesseret? Klik her, og læs mere

Andre læser dette lige nu


Børsen anbefalerForsiden lige nu


Trump mødes med Putin: "Det kan formudre det hele"

"Jeg kan sige det hamrende klart: Drømmer man om aktier i Asien, så hold dig langt væk"

Vild optur til dansk satellit-aktie afløst af stort fald - få forklaringen her

Rusland forhindrede millioner af cyberangreb under VM

Per Hansen: Derfor stiger Novo Nordisk frem mod regnskabet

Aktieåbning: Novo Nordisk går mod toppen i let positivt C25

Det skriver medierne: Ingen oplagte afløsere til Thomas F. Borgen i Danske Bank

Mens Trump sætter spørgsmål ved handelsaftale, kæmper May for at blive i EU's aftaler

Knuthsen: Fem supertrends investorer kan orientere sig i