USA-aktier: Apple sender super-kraftig computer på gaden torsdag
Foto: Scanpix
Penge Af
Store Apple lancerer torsdag en ny meget kraftig computer, den længe ventede nye imac. Det løftede selskabet sløret for i dag i en mail til kunder.

Alligevel faldt æble-aktien med 0,6 pct. - måske fordi computeren tidligere er lovet på gaden i september, måske fordi prisen også er til den stærke side: 1 dollar fra 5000 dollar eller op mod 32.000 dkr.

Der er tale om Apple hidtil mest kraftige computer, oplyser CNBC. Det skal så vise sig om den stærke maskine kan løfte Apple-aktien igen. Siden nytår er den steget med tæt på 50 pct.

Samlet var udviklingen i de amerikanske aktieindeks i dag lidt blandet. Dow Jones steg med 0,5 pct., S&P faldt med 0,2 pct., mens Nasdaq faldt - også med 0,2 pct.

Herhjemme forlod topchefen for Fætter BR og Toys'r'us, Søren Torp Laursen, i dag sit job. Et kun få dage gammelt regnskab gav stort underskud bl. a. på grund af dårlig julehandel og it-problemer. I USA har Lego-konkurrenten i legetøjsbranchen Mattel også problemer. Den aktie faldt som en af dagens store tabere med op mod  5 pct. 


Vil du prøve at få nyheder på Messenger? Nu kan du følge Børsen på Facebook Messenger og få de vigtigste nyheder hver morgen på hverdage. Interesseret? Klik her og kom i gang.

Andre læser dette lige nu


Børsen anbefalerForsiden lige nu


Ingen afløser til Moberg - må blive i Postnord

Aktier: Rentefrygt gav fald over hele linjen

Apple klar til at betale irsk skatteregning på 13 mia euro

Tiltalt advokat i Schlüter-sag: "Vi er så pressede"

Aktier: Grønt Novo-træk kunne ikke sikre samlet C25-plus

Amerikanske aktier rasler ned: Tech-aktier hårdt ramt

Minister efter priseksplosion på boliger i København: "Vi følger det tæt"

Trump: Jeg vil hellere tale direkte med Frankrig om handel

Analytiker: Unibrew bliver ved med at levere - bekymring for Vestas-investorer