Aktier: Usikker stemning frem mod åbningen i USA
Foto: Loic Venance/Scanpix
Penge Af
Stemningen er tvetydig blandt de amerikanske aktiehandlere op til markedsåbningen torsdag eftermiddag.

Futures for de tre store indeks handles med små, men forskelligt rettede udsving. Nasdaq-futuren stiger 0,2 pct., og S&P 500-futuren handles lige under status quo, mens Dow Jones-futuren falder 0,2 pct.

Generelt er stemningen præget af især udviklingen i forhandlingerne i Kongressen om præsident Donald Trumps skattereform, efter at Senatets forslag ikke fjernede virksomhedernes minimumsskat, sådan som forslaget fra Repræsentanterne Hus gør det.

Selskabsspecifikt er der opmærksomhed til handelsplatformen Amazon, efter at finanshuset Cowen har løftet kursmålet for aktien og gentaget sin købsanbefaling. Aktien stiger 0,5 pct. i formarkedet.

Og fra General Electric er det bekræftet, at konglomeratet vil reducere antallet af ansatte i energidivisionen i Tyskland og Schweiz med henholdsvis 1600 ansatte og 1400 ansatte, og det bidrager til en stigning på 0,3 pct. i formarkedet.

Atletikbeklædningsselskabet Lululemon har fremlagt positivt overraskende kvartalstal, som belønnes med et løft på 9,2 pct. op til handelsstart.

/ritzau/FINANS


Vil du blive klogere på strategi og ledelse? Børsen Executive Club er tilbage, og giver dig inspiration og konkrete værktøjer. Interesseret? Klik her, og læs mere

Andre læser dette lige nu


Børsen anbefalerForsiden lige nu


EU gransker statsstøtte der gør ondt på Mærsk

USA: Ny rekord til Nasdaq efter Fed-chefens tale

Ekspert efter Nordeas databrud: Stadig udfordringer

Medie: Donald Trump erkender at Rusland blandede sig i præsidentvalget

Kina skruer voldsomt ned for sine investeringer i USA

Før regnskabet lander - stabilt kvartal i skyggen af hvidvasksag

Titusinder af TDC-kunder hænger stadig hos konkurrenten

Politisk flertal letter krav til økologisk landbrug i tørken

Aktier: Mærsk, FLS og Genmab holdt C25 i plus