Aktier: Usikker stemning frem mod åbningen i USA
Foto: Loic Venance/Scanpix
Penge Af
Stemningen er tvetydig blandt de amerikanske aktiehandlere op til markedsåbningen torsdag eftermiddag.

Futures for de tre store indeks handles med små, men forskelligt rettede udsving. Nasdaq-futuren stiger 0,2 pct., og S&P 500-futuren handles lige under status quo, mens Dow Jones-futuren falder 0,2 pct.

Generelt er stemningen præget af især udviklingen i forhandlingerne i Kongressen om præsident Donald Trumps skattereform, efter at Senatets forslag ikke fjernede virksomhedernes minimumsskat, sådan som forslaget fra Repræsentanterne Hus gør det.

Selskabsspecifikt er der opmærksomhed til handelsplatformen Amazon, efter at finanshuset Cowen har løftet kursmålet for aktien og gentaget sin købsanbefaling. Aktien stiger 0,5 pct. i formarkedet.

Og fra General Electric er det bekræftet, at konglomeratet vil reducere antallet af ansatte i energidivisionen i Tyskland og Schweiz med henholdsvis 1600 ansatte og 1400 ansatte, og det bidrager til en stigning på 0,3 pct. i formarkedet.

Atletikbeklædningsselskabet Lululemon har fremlagt positivt overraskende kvartalstal, som belønnes med et løft på 9,2 pct. op til handelsstart.

/ritzau/FINANS

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Vil du prøve at få nyheder på Messenger? Nu kan du følge Børsen på Facebook Messenger og få de vigtigste nyheder hver morgen på hverdage. Interesseret? Klik her og kom i gang.Andre læser dette lige nu


Børsen anbefalerForsiden lige nu


USA: Wall Street fortsatte i store fald

Ekspert: Facebook har fået for meget magt

Kinesere storkøber danske koteletter på nettet

Kongressen kalder Zuckerberg til møde om Facebook-skandale

Tidligere TDC-topchef skal ind bestyrelsen hos Højgaard-selskaber

Ekspert: Facebook har fået for meget magt

Dommere stopper Boeings kamp for danske papirer om kampfly

Udenlandsk stat har hacket danske universiteter

13 organisationer i åbent brev: Stop lov om dna-register